GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Περίεργη» παραπληροφόρηση (;) αλλά και «περίεργα» παιχνίδια της διοίκησης του Νοσοκομείου Ξάνθης-Ποια είναι η αλήθεια κ.Ροφαέλα;

Πόσα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού έχουμε στη Ξάνθη κυρία Έλενα Ροφαέλα και πως γίνεται τελικά η "ενημέρωση" της διοίκησης...

Πόσα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού έχουμε στη Ξάνθη κυρία Έλενα Ροφαέλα και πως γίνεται τελικά η "ενημέρωση" της διοίκησης του Νοσοκομείου Ξάνθης στα ΜΜΕ; Κατά το...δοκούν;

«Περίεργες» διαστάσεις έχει πάρει η πληροφόρηση ή…»παραπληροφόρηση» (;) του Ξανθιώτικου λαού, από επίσης «περίεργες» διαρροές που βλέπουν το φως της δημοσιότ6ητας από τοπικά ΜΜΕ χωρίς ωστόσο κανένα επίσημο στοιχείο και ως προς των αριθμό επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού που έχουμε στη Ξάνθη.

Σήμερα μιλώντας στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» το μεσημέρι της Πέμπτης 19/3 ο Πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Ξάνθης κ.Τάσος Καραδέδος, επιβεβαίωσε ναι μεν το ένα κρούσμα που ήδη έγινε ευρύτατα γνωστό, ωστόσο επέμενε ότι «δεν υπάρχει άλλο...», την ίδια ώρα που κάποια ΜΜΕ μιλάν ακόμη και για…τρία κρούσματα κορωνοϊού στη Ξάνθη και η δε Διοίκηση του Νοσοκομείου Ξάνθης «σιωπά» και η κοινή γνώμη δεν ξέρει τι να πιστέψει!

Δεν ξέρουμε βέβαια στο κατά πόσο η νέα διοικήτρια του Νοσοκομείου Έλενα Ροφαέλα είναι υπεύθυνη αυτών των διαρροών σε φιλικά της ΜΜΕ ή κάποια άλλη «πηγή» του Νοσοκομείου Ξάνθης.
Αυτό όμως που απαραίτητα πρέπει να γίνει αυτή τη στιγμή, είναι η επιβεβαίωση ή διάψευση των κρουσμάτων ώστε να σταματήσει η παραπληροφόρηση και ο πανικός του κόσμου.

Αλλά και στο να αντιληφθεί πρωτίστως η σημερινή διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης το ρόλο και την αξιοπιστία της. Διότι είναι άλλο να είσαι μια απλή ασφλίστρια και άλλο διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης και μάλιστα σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για τον τόπο και τους πολίτες.

Άλλως πολύ φοβάμαστε κυρία Έλενα Ροφαέλα οτι θα βρεθούμε μπροστά σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις που θα πανικοβάλουν ακόμη περισσότερο τον κόσμο . Και θα έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτό η διοίκηση του Νοσοκομείου Ξάνθης.


Δεν υπάρχουν σχόλια