GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παροχή υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας και Αλληλεγγύης στους πολίτες από το Δήμο Ξάνθης

Ο Δήμος Ξάνθης στο πλαίσιο της απρόσκοπτης παροχής υπηρεσιών λόγω των προληπτικών μέτρων για την προστασία του κοινωνικού συνόλου από ...


Ο Δήμος Ξάνθης στο πλαίσιο της απρόσκοπτης παροχής υπηρεσιών λόγω των προληπτικών μέτρων για την προστασία του κοινωνικού συνόλου από τη διάδοση του ιού COVID-19, ενημερώνει τους πολίτες της Ξάνθης ότι άμεσα μπορούν να καλούν στο:

τηλέφωνο 2541066304
και
στο e-mail: mazisas@cityofxanthi.gr
από τις 07:30 έως 15:00 και να λαμβάνουν υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης όπως:

Την καταγραφή τους σε περίπτωση που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν.
Την καταγραφή τους ως άπορων και οικονομικά αδύναμων κατοίκων του δήμου που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν να εξυπηρετηθούν.
Την εξυπηρέτηση για θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης και παροχής ειδών πρώτης ανάγκης για όσους δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν.

Την προσφορά φαρμακευτικής περίθαλψης (δωρεάν όπου προβλέπεται) και ειδών πρώτης ανάγκης στους άπορους και οικονομικά αδύναμους κατοίκους που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν να εξυπηρετηθούν.

Την διεκπεραίωση αιτημάτων τους, όπως είναι η παραλαβή αιτήσεων – η παράδοση πιστοποιητικών και τα πάσης φύσεως πιστοποιητικά που εκδίδονται μέσω ΚΕΠ.

Μείνε σπίτι
Επικοινώνησε
Είμαστε εδώ, για σένα 



Δεν υπάρχουν σχόλια