GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΕΣ που μόνο στη Ξάνθη θα μπορούσαν να συμβούν! Δείτε....συνωστισμός (!) στο Δημαρχείο Μύκης στη σύσκεψη με τον Χαρδαλιά!

Δραματική φαιδρότητα παρουσία και των τριών βουλευτών του Νομού απο τους οποίους οι δυο είναι γιατροί και ο τρίτος φαρμακοποιός!!!


Δραματική φαιδρότητα παρουσία και των τριών βουλευτών του Νομού απο τους οποίους οι δυο είναι γιατροί και ο τρίτος φαρμακοποιός!!!

Δηλωση του γιατρού καρδιοολόγου και πρώην βουλευτή Μάντζατζη Τσετίν: Bizim için karar alanların sorumsuz davranışları... Ανευθυνότητα εκείνων που λαμβάνουν αποφάσεις για εμάς...!

Απίστευτος συνωστισμός και δραματική φαιδρότητα στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για την καραντίνα στον Εχίνο, στο Δημαρχείο Μύκης το μεσημέρι της Κυριακής παρουσία και του Χαρδαλιά!
Απο τη μια απαγόρευση της κυκλοφορίας κι απο την άλλη σαν ..."παστές σαρδέλες" ο ένας... επάνω στον άλλον στη σύσκεψη παρουσία του Υφυπουργού Πολιτικής προστασίας κ.Χαρδαλιά!

Και μεταξύ των..."παστωμένων" και οι τρεις βουλευτές του Νομού Ξάνθης, εκ των οποίων οι δυο είναι γιατροί και ο τρίτος φαρμακοποιός με προστατευτικές μάσκες (σ.σ. Καλά δεν αντιλαμβάνονται ότι όταν αναπνέουν ακόμη και με μάσκα ο ένας κολλητά με τον άλλον κινδυνεύουν άμεσα άπαντες; Τι...αέρα αναπνέουν; Το σκέφτηκαν αυτό άραγε;;) Κι όλα αυτά για λίγη ...προβολή και μια φωτογραφία στο fb!
Ενώ στην ουσία εμπαίζουν τη νοημοσύνη μας!
Παρόμοια σύσκεψη έγινε και στην Κοζάνη βέβαια, αλλά εκεί η εικόνα ήταν τελείως διαφορετική!
Δείτε τον...συνωστισμό (!) και απλά αναρωτηθείτε, ποιοι δουλεύουν ποιούς; Κατά άλλα...ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η κυκλοφορία και ο...συνωστισμός πάνω από 10 άτομα!!!! Σ
Απλά δείτε τους....Στις 1 το μεσημέρι στο Δημαρχείο της Μύκης.
Και διαβάστε και την δήλωση βόμβα του καρδιολόγου και πρώην βουλευτή Ξάνθης Μάντατζη Τσετίν για τον συνωστισμό στο Δήμο Μύκης

Bizim için karar alanların sorumsuz davranışları... Ανευθυνότητα εκείνων που λαμβάνουν αποφάσεις για εμάς...
-Αλήθεια ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τι έχει να πει για την παραπάνω φωτογραφία! Αλλά και ο κύριος Τσιόρδας;;;
(σ.σ. Και μια διόρθωση. Ο Μανώλης Φανουράκης δεν ήταν στη σύσκεψη της Σμίνθης. Ούτε με μάσκα, ούτε χωρίς μάσκα...Ήταν όμως ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης. Με ...μάσκα!)

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ
Για να διαπιστώσετε λοιπόν την μεγάλη διαφορά με την φαιδρότητα της σύσκεψης στη Σμίνθη, σας δίνουμε φωτογραφίες απο την σύσκεψη που έγινε για το ίδιο θέμα στην Κοζάνη και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.
Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες και θα δείτε και την διαφορά..






Δεν υπάρχουν σχόλια