GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο Χαρδαλιάς στον Εχίνο

Τελικά σύμφωνα με ανακοίνωση του ιδίου του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κυρίου Ν. Χαραδαλιά στην απογευματινή ενημέρωση σχετικά με τη...

Τελικά σύμφωνα με ανακοίνωση του ιδίου του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κυρίου Ν. Χαραδαλιά στην απογευματινή ενημέρωση σχετικά με την πορεία του κορονοιού, όπως ο δήλωσε, ο ίδιος και κλιμάκιο ελέγχου του ΕΟΔΥ ,θα βρίσκεται το μεσημέρι στις 13.00 στην Σμύνθη όπου και θα συναντηθεί με φορείς οι οποίοι και θα τον ενημερώσουν για την πορεία της καραντίνας στον οικισμό του Εχίνου.

Ο κ. Χαρδαλιάς νωρίς το πρωί θα επισκεφθεί τα δύο χωριά της Κοζάνης που βρίσκονται σε ολική καραντίνα και το μεσημέρι στις 13.00 θα επισκεφθεί την περιοχή του Εχίνου της Ξάνθης.

Δυστυχώς δεν υπήρξε καμία σχετική ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα του όπως και δεν γνωρίζουμε αν μετά την συνάντηση θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου.

Θα μπορούσαν ίσως τα τοπικά κομματικά όργανα (ΝΟΔΕ) να ενημερώσουν τον κόσμο της Ξάνθης με δεδομένο της σοβαρότητας αυτής της επίσκεψης.

Ο Λαός της Ξάνθης είναι σε καραντίνα και όχι σε φάση … πολιτικά περίεργη ας το έχει αυτό υπόψη η κυβέρνηση και τα τοπικά της στελέχη και ο νοών νοείτω.


Δεν υπάρχουν σχόλια