GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


24 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στη Θράκη, τα 11 στον Έβρο – 5 τα θύματα του COVID-19

Σύμφωνα με την επίσημη επιδημιολογική έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), στη Θράκη καταγράφονται 24 επιβεβαιωμένα ...


Σύμφωνα με την επίσημη επιδημιολογική έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), στη Θράκη καταγράφονται 24 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού. Συγκεκριμένα 12 στην Π.Ε. Ξάνθης, 11 στην Π.Ε. Έβρου και 1 στην Π.Ε. Ροδόπης. Επίσης έχουν καταγραφεί και 3 κρούσματα στην Π.Ε. Καβάλας.

Στη Θράκη έχουν καταγραφεί 5 θάνατοι σε ασθενείς με COVID-19. Πρόκειται για έναν 61χρονο άνδρα από τις Φέρες Έβρου και 4 άνδρες 46, 62, 70 και 77 ετών από το Νομό Ξάνθης.

Καθώς από την Κυριακή δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τη Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης το οποίο έχει οριστεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, νοσηλεύονται 15 επιβεβαιωμένα κρούσματα, τα οποία προέρχονται από όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Τα ευχάριστα νέα, ένας άνδρας ανάρρωσε και πήρε εξιτήριο και ένας ασθενής έχει εξέλθει από τη ΜΕΘ.

Έως σήμερα το μεσημέρι, στην Ελλάδα έχουν καταγραφεί συνολικά 1.212 κρούσματα του νέου κορωνοϊού. 72 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η μέση ηλικία των διασωληνωμένων είναι τα 65 έτη και οι περισσότεροι έχουν κάποιο υποκείμενο νόσημα. 5 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 43 καταγεγραμμένους θανάτους συνολικά στη χώρα, 32 άνδρες και 11 γυναίκες. Η μέση ηλικία των νεκρών είναι τα 71 έτη και οι περισσότεροι, άνω του 90%, είχαν κάποιο υποκείμενο νόσημα ή ήταν ηλικίας 70 ετών και άνω.



Δεν υπάρχουν σχόλια