GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΚΤΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ-ΠΕΜΠΤΗ 02 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Αγαπητοί εθελοντές αιμοδότες, αγαπητοί συμπολίτες μας,

Αγαπητοί εθελοντές αιμοδότες, αγαπητοί συμπολίτες μας,

εδώ και πολλές ημέρες επαναλαμβάνουμε το μήνυμα ότι “σε αυτή τη δύσκολη στιγμή όσοι είμαστε υγιείς και για όσο είμαστε υγιείς θα πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας και θα πρέπει να δώσουμε αίμα για το Νοσοκομείο μας”.
Αρκετοί από εσάς ανταποκριθήκατε σε αυτό το κάλεσμα. Δυστυχώς όμως δεν είμαστε αρκετοί όσο πρέπει. Υπερισχύει ο φόβος. Ο φόβος μήπως αιμοδοτήσουμε στο χώρο του Νοσοκομείου και κολλήσουμε τον ιό.
Ένας από τους μεγάλους εχθρούς του ανθρώπου λοιπόν είναι ο φόβος. Όσο λιγότερο φόβο έχει κανείς, τόσο περισσότερο υγεία και ψυχική αρμονία θα βιώνει στη ζωή του. Το ουσιαστικό πρόβλημα της ανθρωπότητας είναι να απαλλαγεί απ’ τον φόβο Άλλο είναι το να φοβάσαι όμως και άλλο είναι το να είσαι προσεκτικός.

Σας καλούμε λοιπόν στην ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Πέμπτη σε εξωτερικό χώρο και μάλιστα στην κεντρική αίθουσα του ΚΑΠΗ του Δήμου Ξάνθης (Καπνεργατών 1-απέναντι από πρώην Αγροτική Τράπεζα) από τις 09:00 έως τις 14:00. Μεταφερόμαστε σε μία μεγαλύτερη, πιο άνετη και πιο ασφαλή αίθουσα από εκείνη του Χορευτικού Ομίλου Ξάνθης προκειμένου να πράξουμε το καθήκον μας.


Δίνουμε το αίμα μας γιατί μας περισσεύει η αγάπη και γιατί μας χρειάζονται. Ειδικά αυτή τη δύσκολη στιγμή για την πατρίδα μας και για τον κόσμο όλο, ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΠΟΤΕ.
Θα είμαστε απόντες από αυτό το προσκλητήριο ;

Κάποιοι πιστεύουν ότι το αντίθετο συναίσθημα της Αγάπης είναι το μίσος. Αυτό δεν είναι αλήθεια: Ο αντίποδας της Αγάπης είναι ο φόβος! Φανταστείτε τον εαυτό σας σαν ένα άδειο μπουκάλι. Αν επιλέγετε κατά τη διάρκεια της ζωής σας να γεμίζετε το «μπουκάλι» σας με φόβο, τότε δεν θα περισσεύει καθόλου χώρος για την Αγάπη. Αντίθετα, εάν «ανοίξετε» το «μπουκάλι» σας και το γεμίζετε, σε κάθε ευκαιρία, με Αγάπη, τότε δεν θα υπάρχει καθόλου χώρος μέσα σας για να αναπτυχθεί ο φόβος!

Ο Πρόεδρος
του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης “Η ΑΓΑΠΗ”
Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης

ΥΓ. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται.
Επίσης θα πρέπει να έχετε τη βεβαίωση κατ’ εξαίρεση μετακίνησης πολιτών συμπληρώνοντας το πεδίο Β4-κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια