GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – XANTHI FC 3-1

Στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής της Super League 1, η Xanthi FC γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι σκόραραν δύο...


Στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής της Super League 1, η Xanthi FC γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι σκόραραν δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο (5′ Σουντανί, 43′ Ελ Αραμπί) κι έκαναν το 3-0 στο 53′ με το αυτογκόλ του Φασίδη. Η ξανθιώτικη ομάδα μείωσε με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κάστρο (το κέρδισε ο Στάρτζεον) στο 72′, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα, με το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου παρέμεινε στους 27 βαθμούς μετά την 11η φετινή της ήττα.

Στις καλύτερες στιγμές του αγώνα, στο 5′ ο Σουντανί με πλασέ έκανε το 1-0, ενώ στο 11′ ο Βαλμπουενά είχε δοκάρι με κεφαλιά και στην συνέχεια της φάσης η νέα κεφαλιά του Σουντανί πέρασε άουτ. Στο 14′ το σουτ του Φασίδη μπλόκαρε ο Σα και στο 15′ η κεφαλιά του Μπουχαλάκη ήταν άστοχη. Στο 39′ το σουτ του Τσιμίκα απέκρουσε ο Άμπαντ και στο 42′ το δυνατό σουτ του Γκιγιέρμε. Στο 43′ μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Ελ Αραμπί με σουτ στην κίνηση έκανε το 2-0.

Στο β’ μέρος στο 53′ έγινε το 3-0 με αυτογκόλ του Φασίδη σε μία φάση που ο Μασούρας ήταν εκτός θέσης. Στο 55′ μετά από γρήγορη επίθεση ο Εντουάρντο πάσαρε στον Μπαριέντος, αυτός έδωσε στον Κοβάσεβιτς που έκανε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει σε αμυνόμενους. Στο 64′ το δυνατό σουτ του Εντουάρντο απέκρουσε σε κόρνερ ο Σα. Στο 67′ ο Άμπαντ είχε σωστά αντανακλαστικά στην προσπάθεια του Ελ Αραμπί και στο 69′ ο Στάρτζεον λίγο μετά την είσοδό του κέρδισε την μπάλα από τον Σεμέδο και το πέναλτι μετά την ανατροπή του. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ματίας Κάστρο που στο 71′ έκανε το 3-1. Στο 88′ το φάουλ του Μουλέν από καλή θέση πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Σα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δημήτρης Καραντώνης (ΕΠΣ Ημαθίας) με α’ βοηθό τον Αντώνη Καρατζίκα (ΕΠΣ Αθηνών), β’ βοηθό τον Κωνσταντίνο Καλαμπόκη (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας), 4ο διαιτητή τον Δημήτρη Μαλουτά (ΕΠΣ Ημαθίας), διαιτητή VAR τον Γιώργο Τζοβάρα (ΕΠΣ Φθιώτιδας) και διαιτητή AVAR τον Γιώργο Βρέσκα (ΕΠΣ Πιερίας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Βαλμπουενά (72′ Φορτούνης), Σουντανί, Μασούρας (60′ Λοβέρα), Ελ Αραμπί (83′ Χασάν).

XANTHI FC (Γιώργος Παράσχος): Άμπαντ, Φασίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Κασάδο, Σόσα, Κοβάσεβιτς (56′ Μουλέν), Θυμιάνης, Εντουάρντο (67′ Στάρτζεον), Μπαριέντος (81′ Τζουρίτσκοβιτς), Κάστρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια