GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Μάντζιος: «Υπάρχουν κακοί διαιτητές που ελέγχουν το VAR»

Λαμία και Άρης θα βρεθούν αντιμέτωποι στην 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Άκης Μάντζιος έχει αναμορφώσει την ομάδα, την έβγαλε απ...


Λαμία και Άρης θα βρεθούν αντιμέτωποι στην 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Άκης Μάντζιος έχει αναμορφώσει την ομάδα, την έβγαλε από το μονοπάτι του υποβιβασμού και έφτασε σε σημείο να διεκδικεί την είσοδο της στα πλέι οφ.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στo Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» υποστηρίζοντας ότι το παιχνίδι των δύο ομάδων θα είναι δύσκολο καθώς και οι δύο θέλουν το τρίποντο ενώ εξέφρασε τα παράπονα του για τη διαιτησία και ιδιαίτερα από το VAR.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι του Άρη με τη Λαμία: «Όσο υπάρχουν ελπίδες θα το διεκδικήσουμε. Είναι δύσκολο καθώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε δύο δυνατούς αντιπάλους, τον ΟΦΗ και τον Άρη. Κάναμε μια πορεία πρωταθλητισμού. Όταν ήρθαμε είχαμε στόχο να αποφύγουμε τον αποκλεισμό».

Για τον Άρη: «Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα και ευχαριστιέσαι να τον βλέπεις να παίζει ποδόσφαιρο καλό. Τον δουλεύουμε και τον αναλύσουμε. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί θέλουμε και εμείς τη νίκη».

Για τους παίκτες που χρησιμοποιεί ο Ένινγκ: «Εμείς συμπληρώσαμε 12 παιχνίδια σε 38 ημέρες. Και εμείς είχαμε μικρό ρόστερ. Είναι επιλογή κάθε προπονητή. Τι παίκτες έχει και πως τους εμπιστεύεται».

Για τη διαιτησία: «Στο κομμάτι υπάρχει μεγάλο κενό. Θεωρώ ότι το αξιολογούν διαφορετικά. Έχουμε δει να γυρίζουμε αρκετά πίσω το VAR ενώ σε κάποιες άλλες δεν γίνεται. Αυτό έχει φέρει και αλλοίωση αποτελεσμάτων. Δεν ξέρω πώς αξιολογούν και με ποιο κριτήριο σφυρίζουν, άλλοτε γυρίζουν την φάση πίσω και άλλοτε όχι. Είναι ένα γενικό πρόβλημα. Σίγουρα είναι πρώτη χρονιά αλλά πιστεύω ότι είναι και κάποιοι κακοί διαιτητές που ελέγχουν το VAR».



Δεν υπάρχουν σχόλια