GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δεν είναι δικαστήριο το δ.σ. της Super League, υπάρχουν αρμόδια όργανα

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος εξήγησε τη στάση της ...


Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος εξήγησε τη στάση της αρκαδικής ΠΑΕ στη χθεσινή (25/2) συνεδρίαση του δ.σ. της Λίγκας να απέχει σχετικά με το θέμα του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Αναλυτικά όσα είπε:
«Από τη στιγμή που προέκυψε το θέμα εμείς ως ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης είχαμε πει ότι είναι καθαρά νομικό θέμα και υπάρχουν δικαιοδοτικά όργανα που είναι αρμόδια ώστε να προσφύγουν οι εμπλεκόμενες ομάδες. Το διοικητικό συμβούλιο της Super League δεν αποτελεί από νομικούς ώστε να πάρει δίκη ειδικού δικαστηρίου θέση κατά πόσο η κίνηση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης να προσφύγουν στο διοικητικό εφετείο είναι σύννομη ή όχι. Ακούσαμε τέσσερις δικηγόρους από πλευράς ΠΑΟΚ και άλλους τόσους από τον Ολυμπιακό να αναπτύσσουν τις θέσεις τους, όμως σε λάθος χώρο. Άλλο σκοπό έχει το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας. Τα θεσμοθετημένα όργανα πρέπει να αποφασίσουν. Εμείς πώς να μπούμε στην ουσία του θέματος και να πάρουμε θέση; Δεν είμαστε νομικοί. Δεν πρέπει να έρχονται τέτοια θέματα στο διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας και να μπαίνουν οι εκπρόσωποι των ομάδων σε διαδικασία να αποφασίσουν ποιος έχει δίκιο».



Δεν υπάρχουν σχόλια