GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τι θέλει να πει ο ποιητής; Διευθύνσεις και ονόματα παρακαλούμε

Με μία ανάρτηση όλο μυστήριο ο επικεφαλής της παράταξης “Αγάπη για την Ξάνθη μας” Γ. Παπαχρόνης αφήνει “άπλετο” σκοτάδι; για τις “δουλ...


Με μία ανάρτηση όλο μυστήριο ο επικεφαλής της παράταξης “Αγάπη για την Ξάνθη μας” Γ. Παπαχρόνης αφήνει “άπλετο” σκοτάδι; για τις “δουλειές” που δίνει ο δήμος Ξάνθης σε κολλητούς και φίλους. Βέβαια θα θέλαμε να δούμε διευθύνσεις και ονόματα.

Είναι βέβαιο ότι ο Γ. Παπαχρόνης όλα αυτά δεν τα γράφει τυχαία και κάτι ξέρει όπως επίσης είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα μιλήσει με διευθύνσεις και ονόματα.

Πώς γίνεται να “παίρνει” κάποιος μια δουλειά από το Δήμο Ξάνθης (συμπεριλαμβανομένου των νομικών του προσώπων και επιχειρήσεών του) -μέσω προσφορών βεβαίως…βεβαίως- και στη συνέχεια με απευθείας ανάθεση… από τον αρμόδιο υπογράφοντα……και α. κατά τα άλλα είναι άσχετος με το αντικείμενο που έχει σαν πραγματική επιχείρηση β. έδωσε τιμές χονδρικής χαμηλότερες από τους χρόνια επαγγελματίες της πόλης…γ. δεν έχει καν τα κατάλληλα και απαραίτητα μηχανήματα για να κάνει τη δουλειά (ίσως όμως κάνει την εμπορία του από επιχειρήσεις της Βουλγαρίας, της Τουρκίας κ.λ.π. ευπαθών περιοχών-ή συνεργάζεται με μεγάλες μονάδες Αθηνών και Θεσσαλονίκης…εξάλλου είναι πολυπράγμων και πολυμήχανος) και δ. είναι κατά σύμπτωση (διαβολική βεβαίως ….βεβαίως…) ένθερμος υποστηρικτής (σχεδόν γλοιώδης) της δημοτικής αρχής (έ σιγά το πράγμα …της εκάστοτε δημοτικής και διαδημοτικής αρχής).

Το μεροκάματο και το ένσημο να βγαίνει….
Θα είχε ενδιαφέρον πάντως (όταν τελειώσουν όλα-και δεν εννοούμε την τετραετία διοίκησης) να δούμε τις υπογραφές στα πρωτόκολλα παραλαβής για την ακριβή παραλαβή των προϊόντων της …ανάθεσης…όπως και τον έλεγχο της ποιότητας των προϊόντων που έγραφε σαφώς η πρόσκληση ενδιαφέροντος.

Αυτά για σήμερα .Να έχετε ένα ωραίο Σαββατοκύριακο…



Δεν υπάρχουν σχόλια