GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στην «εντατική» το Νοσοκομείο Ξάνθης;

Για τον Απρίλιο προγραμματίστηκε τρίπλεξ ασθενούς στο νοσοκομείο της Ξάνθης λόγω φόρτου εργασίας.


Για τον Απρίλιο προγραμματίστηκε τρίπλεξ ασθενούς στο νοσοκομείο της Ξάνθης λόγω φόρτου εργασίας.

Στην «εντατική» το νοσοκομείο της Ξάνθης αφού πλέον για να κλήσεις ραντεβού σε χειρουργείο ή ακτινολογικό πρέπει να έχεις τον … Άγιο Πέτρο «μπάρμπα»

Επίσης το σύστημα υγείας της Ξάνθης δεν διαθέτει την ελάχιστη ευαισθησία να δοθεί προτεραιότητα σε ΑΜΕΑ και συνάμα καρδιοπαθή.

Το προσωπικό κουρασμένο ή αδιάφορο, απαντά όταν απαντά στο τηλέφωνο και σου επιβεβαιώνει απλά ότι το ηλεκτρονικό κλείσιμο του ραντεβού λέει αλήθεια.

Μάλιστα όταν προσπαθείς να εξηγήσεις στους κουρασμένους ή αδιάφορους υπαλλήλους ότι πιθανών να χρειασθεί ασθενοφόρο για την μεταφορά του ασθενούς στο νοσοκομείο λόγω δυσκινησίας, τότε αρχίζει το μαρτύριο.

Άντε να βρεις τον υπεύθυνο να συντονίσει όχημα του ΕΚΑΒ για να μεταφέρεις τον άνθρωπό σου στις αρχές του Απρίλη στο νοσοκομείο για να κάνει ένα απλό τρίπλεξ. Ευαισθησία μηδέν

Ειλικρινά δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να κάνει η νέα διοικητής του νοσοκομείου, κομματική επιλογή της κυβέρνησης, αλλά είναι προτιμότερο αν κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να ανταποκριθούν να παραιτούνται.

Το γεγονός και μόνον ότι κλείνονται ραντεβού για απλές εξετάσεις μετά από δίμηνο, θα πρέπει να προβληματίσει την νέα διοικητή του νοσοκομείου Ξάνθης.


Δεν υπάρχουν σχόλια