GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τον τίτλο του πρωταθλητή

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Ουσταμπασίδης και σχολίασε την εικόνα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τ...


Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Ουσταμπασίδης και σχολίασε την εικόνα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στις ευθύνες του Αμπέλ Φερέιρα για τα αγωνιστικά προβλήματα του Δικεφάλου.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για το ότι ο ΠΑΟΚ είναι ουραγός στην ειδική βαθμολογία των ντέρμπι: «Είναι ένα στοιχείο που δείχνει τα προβλήματα που έχει ο ΠΑΟΚ φέτος. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να έχει κυριαρχικό ρόλο στο παιχνίδι και ειδικά στα ντέρμπι. Χθες είδαμε μοιρασμένα ποσοστά κατοχής. Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να γίνει πιεστικός. Υπάρχει πρόβλημα και στη δημιουργία. Εκτελεστής υπάρχει μεν, ο Σφιντέρσκι, όμως λείπουν τα γκολ από παίκτες που ερχόταν από πίσω».

Για το ποιος έχει την ευθύνη για τα αγωνιστικά προβλήματα του ΠΑΟΚ: «Τον πρώτο λόγο τον έχει ο προπονητής. Έχει μερίδιο ευθύνης και πιστεύω κάνει κι αυτός την αυτοκριτική του. Φέτος ο ΠΑΟΚ κατέβηκε το Πρωτάθλημα με τον τίτλο του πρωταθλητή. Δεν κυνηγά το Πρωτάθλημα όπως πέρσι και τα προηγούμενα χρόνια, είναι ο ίδιος πρωταθλητής. Πρέπει να μπορείς να ανταποκριθείς σε αυτόν τον τίτλο. Δυστυχώς, αυτό που φαίνεται είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να αλλάξει την εικόνα του: «Η ενδεδειγμένη λύση δεν είναι να αλλάξει τον προπονητή αυτήν την περίοδο. Δεν έχει χαθεί κάτι. Αυτό που πρέπει να διακρίνει τις ομάδες είναι η ψυχραιμία. Και ο Ολυμπιακός διαχειρίστηκε ανάλογες καταστάσεις στο παρελθόν. Χρειάζεται ψυχραιμία λοιπόν και όχι πανικός».

www.metrosport.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια