GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αν η Ελλάδα κάνει τα τα λάθη των Ιταλών για τον κοροναϊό, θα είναι χειρότερα

Το πρώτο κρούσμα κοροναϊού εντοπίστηκε και στη Θεσσαλονίκη και υπάρχει ανησυχία για την εξέλιξή του. Ο μάνατζερ, Παναγιώτης Δουμουτζόγ...


Το πρώτο κρούσμα κοροναϊού εντοπίστηκε και στη Θεσσαλονίκη και υπάρχει ανησυχία για την εξέλιξή του. Ο μάνατζερ, Παναγιώτης Δουμουτζόγλου, που ζει στην Ιταλία ξεκαθαρίζει ότι δεν πρέπει να πανικοβληθούν οι κάτοικοι καθώς πρόκειται για μια μορφή γρίπης που μπορεί να ξεπεραστεί.

Αναλυτικά όσα είπε:
Για τον κοροναϊό: «Η Βερόνα έχει γίνει μια πόλη φάντασμα χωρίς να υπάρχει κρούσμα. Βρίσκεται κοντά στις κόκκινες περιοχές και δεν κυκλοφορεί κανείς. Υπάρχει πανικός χωρίς λόγο. Για να καθησυχάσουν οι Έλληνες γιατί βλέπω ότι επικρατεί και εκεί ένας πανικός μετά τη δημοσιοποίηση του πρώτου κρούσματος. Είναι μια μορφή γρίπης που χτυπά κυρίως τις ευπαθείς ομάδες. Όπως όλες οι γρίπες. Δεν πρέπει να πανικοβάλει τον κόσμο».

Για τη συζήτηση στην Ιταλία και τη μη τήρηση του πρωτοκόλλου: «Δεν τηρήθηκε το πρωτόκολλο στο νοσοκομείο. Από το νοσοκομείο προσπαθούν να δικαιολογηθούν ότι δεν μπορούσαν να ελέγξουν περαιτέρω τον ιό καθώς εμφανίζουν και μια νέα μορφή που δεν εμφανίζει συμπτώματα στις 14 αλλά στις 27 μέρες. Πλέον, νομίζω ότι η ιταλική κυβέρνηση προσπαθεί να ηρεμήσει τον κόσμο και μετριάζει την κατάσταση, όπως και τα ΜΜΕ. Απαγόρευση δεν υπάρχει για τα ΜΜΜ αλλά ο κόσμος φοβάται και δεν κυκλοφορεί στο δρόμο. Έχουν μπερδέψει τον κόσμο και υπάρχει πανικός. Η Ελλάδα δεν χρειάζεται να ακολουθήσει το παράδειγμα των Ιταλών καθώς θα κάνει χειρότερα τα πράγματα. Στην Ιταλία έγιναν πολλά λάθη».

Τέλος, επισήμανε ότι: «Το 95% των κρουσμάτων είναι αρνητικό στον ιό. Δημιουργήθηκε στην αρχή ένας πανικός και τώρα προσπαθούν να τα μαζέψουν. Να σας πω ότι ο κοροναϊός εμφανίστηκε στα τέλη του Ιανουαρίου στην Ιταλία. Ένα ζευγάρι από την Κίνα φιλοξενήθηκε σε ξενοδοχείο στη Βερόνα, νοσηλεύτηκε και θεραπεύτηκε. Τα άτομα που ήρθαν σε επαφή μαζί τους εξετάστηκαν και είναι καλά».


Δεν υπάρχουν σχόλια