GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η Θράκη και οι χρήσιμοι πολιτικοί ηλίθιοι

Δυστυχώς για τον τόπο, ο Οντέρ Μουμήν, δήμαρχος Ιάσμου, είναι ακόμη ένας «χρήσιμος» – αναλώσιμος – πολιτικός που εξυπηρετεί τα συμφέρο...


Δυστυχώς για τον τόπο, ο Οντέρ Μουμήν, δήμαρχος Ιάσμου, είναι ακόμη ένας «χρήσιμος» – αναλώσιμος – πολιτικός που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Άγκυρας αλλά και της … Αθήνας.

Φυσικά είναι ένα από τα χειρότερα δείγματα πολιτικού ανδρός που ζούνε και ευδοκιμούν μόνο σε Ξάνθη και Ροδόπη.

Κλασικά δείγματα χρησίμων ηλίθιων πολιτικών ανδρών, μπαλάκια στα χέρια της Αθήνας και της Άγκυρας άπειρα μετά την μεταπολίτευση. Αυτό, δεν έχει να κάνει με το θρήσκευμα του καθενός.

Έχει καταφέρει η Αθήνα και η Άγκυρα να βάλλουν σε ένα «τρυπά κι» τους υποψηφίους πολιτικούς της Θράκης, οι οποίοι για να εκλεγούν, υποχρεώνονται κατά περίπτωση, να περάσουν από την «μεγάλη πόρτα» του Τουρκικού Προξενείου ή των παραφυάδων του, βλέπε ψευτομουφτή και από αυτό το «τρυπά κι» όπως είναι φυσικό δεν γλύτωσε και ο δήμαρχος της Ξάνθης, επιβεβαιώνοντας τον κανόνα.

Άτομα χωρίς πολιτική αξιοπρέπεια, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι, λόγω της αμετροέπειας τους, έγιναν υποχείρια των Αθηναϊκών, κομματικών υπογείων παραγόντων και φυσικά του Τουρκικού Προξενείου.

Είναι βέβαιο, ότι τα κομματικά επιτελεία της Αθήνας και της Άγκυρας, διαλέγουν ηλίθιους πολιτικούς – αναλώσιμους- απλά για να τους κάνουν την δουλειά τους.

Σαφώς και ο κ. Οντέρ που κατέβηκε με την ΝΔ στις περιφερειακές εκλογές, μπήκε στην διαδικασία μέσω της υποψηφιότητας του, να φέρει ψήφους στο κόμμα όπως και άλλοι υποψήφιοι χριστιανοί και μουσουλμάνοι.

Σαφέστατα και τα κόμματα, στην προκειμένη περίπτωση της ΝΔ, παλαιότερα του ΠΑΣΟΚ, και ποιο πρόσφατα του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ενδιαφέρονται διαχρονικά που θα βρει τις ψήφους υποψήφιος τους .

Το κόμμα σε Ροδόπη και Ξάνθη, θέλει ψήφους και είναι αδιάφορο με ποιόν τρόπο ο υποψήφιος θα τους βρει.

Από την άλλη, η Άγκυρα για να προωθήσει την σκιώδη και άθλια πολιτική της στην Θράκη, βασιζόμενη στην αμετροέπεια και ηλιθιότητα των υποψηφίων πολιτικών, Χριστιανών και Μουσουλμάνων, χρησιμοποιεί οποιουσδήποτε τρόπους για να «προικίσει» με ψήφους τους «εκλεκτούς» της.

Η Άγκυρα, δεν έχει ενδοιασμούς ποιόν θα πριμοδοτήσει με τις ψήφους των πληρωμένων και τρομοκρατημένων μειονοτικών ψηφοφόρων, αρκεί να εξυπηρετούνται τα σχέδια της στην Θράκη.

Η Αθήνα από την άλλη πλευρά, δεν έχει πρόβλημα πώς θα βρεθούν οι ανάλογοι ψήφοι για να αναλάβουν οι εκλεκτοί της την εξουσία.

Στην μέση είναι οι Θρακιώτες, χρήσιμοι πολιτικοί ηλίθιοι που ποδοπατώντας την αξιοπρέπεια τους, κοροϊδεύοντας τους εαυτούς τους, τους συμπολίτες τους και τις οικογένειες τους, κάνουν την δουλειά τους, απολαμβάνοντας πρόσκαιρα λίγα ψίχουλα εξουσίας.

Τελικά είναι μία πολύ κακή παράδοση που δεν ευνοεί και δεν υπολογίζει τους πολίτες της Θράκης και είναι καιρός πλέον οι πολίτες, να πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους και να καταδικάσουν απερίφραστα με την ψήφο τους, λογικές που εξυπηρετούν μόνο τα προσωπικά συμφέροντα των χρησίμων πολιτικών ηλιθίων .

Είναι καιρός οι πολίτες της Θράκης, ανεξάρτητα από το ποιόν Θεό πιστεύουν, να δούνε το δικό τους συμφέρων και να πάψουν να είναι υποχείρια χρήσιμων ηλιθίων της Άγκυρας και της Αθήνας.

Η Θράκη είναι ο κοινός τόπος της πλειοψηφίας των πολιτών. Είναι ο χώρος όπου εργάζονται, μεγαλώνουν και στηρίζουν τις οικογένειες τους και τις οικογένειες των παιδιών τους..

Η Αθήνα και η Άγκυρα θα βρουν πολλούς χρήσιμους ηλίθιους, οι πολίτες γιατί να ακολουθήσουν;


Δεν υπάρχουν σχόλια