GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ο Έλληνας Πρωθυπουργός και ο Βούλγαρος ομόλογός του με υπουργούς των δύο χωρών αύριο στην Αλεξανδρούπολη

Δύο πρωθυπουργοί και πάνω από 20 υπουργοί από Ελλάδα και Βουλγαρία θα βρεθούν στην Αλεξανδρούπολη, αύριο Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020.


Δύο πρωθυπουργοί και πάνω από 20 υπουργοί από Ελλάδα και Βουλγαρία θα βρεθούν στην Αλεξανδρούπολη, αύριο Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Βούλγαρος ομόλογός του Μπόικο Μπορίσοφ μαζί με Υπουργούς των δύο χωρών, θα βρεθούν στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου να συμμετάσχουν στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας – Βουλγαρίας που θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα ξενοδοχείου της πόλης.

Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί τρεις συναντήσεις στο πλαίσιο αυτό (Σόφια, 27/7/2010, Αθήνα, 17/12/2012, Σόφια, 1/8/2016) και είναι η πρώτη φορά που το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας θα πραγματοποιηθεί εκτός των πρωτευουσών των δύο χωρών.

Η ατζέντα της συνάντησης των δύο Πρωθυπουργών και των Υπουργών, περιλαμβάνει θέματα ενέργειας, οικονομίας, επενδύσεων, τουρισμού και υλοποίηση έργων συνδεσιμότητας των δύο χωρών, ενώ στο επίκεντρο της συνάντησης θα βρίσκεται μεταξύ άλλων και το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και η σιδηροδρομική σύνδεση με το λιμάνι της Βάρνας.


Δεν υπάρχουν σχόλια