GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εθιμοτυπικές επισκέψεις του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε Αρχές και θεσμικούς φορείς του νομού Δράμας

Σειρά εθιμοτυπικών επισκέψεων σε Αρχές και θεσμικούς φορείς της Δράμας πραγματοποίησε χθες το πρωί, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικό...


Σειρά εθιμοτυπικών επισκέψεων σε Αρχές και θεσμικούς φορείς της Δράμας πραγματοποίησε χθες το πρωί, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ταξίαρχος Πασχάλης Συριτούδης, με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων, ο κ. Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής συνοδευόμενος από τον Αστυνομικό Διευθυντή Δράμας, Αστυνομικό Διευθυντή Αθανάσιο Σέρτη συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας κ.κ. Παύλο και τον Δήμαρχο Δράμας κ. Μαμσάκο Χριστόδουλο, οι οποίοι τον συνεχάρησαν και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, ενώ συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Οι εθιμοτυπικές επισκέψεις του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια