GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ο κόσμος του ΠΑΟΚ φοβάται την ομάδα του

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Νίκος Καραγεωργίου και αναφέρθηκε...


Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Νίκος Καραγεωργίου και αναφέρθηκε στην ήττα και τη μέτρια απόδοση του Δικεφάλου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε:
Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να αλλάξει την εικόνα του: «Όλα μπορούν να γίνουν. Όμως χρειάζεται από όλους προσπάθεια, όχι μόνο από τον προπονητή. Το άσχημο είναι ότι δεν εξαρτώνται τα πράγματα από τον ΠΑΟΚ, αλλά από τον Ολυμπιακό που είναι πέντε βαθμούς μπροστά».

Για την ήρεμη Τούμπα: «Δεν έχω ξαναδεί τόσο ήρεμη Τούμπα. Δεν είχε να κάνει μόνο με τις παραινέσεις της ΠΑΕ για σωστή συμπεριφορά. Ο κόσμος είναι δύσπιστος για την ομάδα. Δεν υπήρχε φανατισμός, φωνή, ενθουσιασμός. Με χαμηλούς τόνους πηγαίναμε στο γήπεδο. Πάντα σε τέτοια ματς υπήρχε τρέλα, φανατισμός. Γιατί τα αφαιρέσαμε αυτά από τον κόσμο; Για να το κάνει αυτό ο κόσμος είναι από κάπου ορμώμενος. Άλλοι λένε για τους πολλούς εισαγγελείς που υπήρχαν στο γήπεδο. Πάντα υπήρχαν εισαγγελείς σε ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ήταν δύσπιστος γιατί φοβάται την ομάδα του. Δεν είναι σίγουρος γι’ αυτήν».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι σε χαμηλό επίπεδο από την αρχή της σεζόν και γι’ αυτό δεν ευθύνεται μόνο ο προπονητής. Ο Φερέιρα από τη μέρα που ήρθε προσπαθεί να βρει την κατάλληλη χημεία από πλευράς παικτών και τον κατάλληλο τακτικό τρόπο για να παίξει. Δεν το έχει καταφέρει μέχρι τώρα. Και οι παίκτες, όμως, δεν φαίνεται να έχουν τη δίψα που είχαν τα προηγούμενα δύο χρόνια. Φταίει το περιβάλλον; Το ότι πιθανώς να μην είναι δεμένοι όπως τα δύο προηγούμενα χρόνια; Το όχι υπάρχει κορεσμός αφού πέρσι κατέκτησαν τα πάντα; Οι παίκτες δείχνουν ότι δεν είναι οι ίδιοι με τους περσινούς. Όπως για παράδειγμα ο Μπίσεσβαρ».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης: «Η φυσική κατάσταση δείχνει πως δεν είναι καλή. Έχω την αίσθηση πως αποκλείεται να έγινε κάποιο τρομερό λάθος ώστε η ομάδα να μην είναι γυμνασμένη. Πιθανώς η ψυχολογία να μην είναι τέτοια ώστε να φτάσει ο παίκτης στα όριά του».

Για το ότι ο Φερέιρα δείχνει πως ακόμη ψάχνεται: «Ασχέτως της εμφάνισής του, θεωρώ πως ο Μπίσεσβαρ χθες έπαιξε στη σωστή του θέση. Παίζοντας σε αυτήν την θέση πέρσι με τον προηγούμενο προπονητή έκανε τα καλύτερα παιχνίδια. Ο Φερέιρα επέμενε να τον βάζει δεκάρι. Κάποιες φορές έβαζε και τον Μίσιτς δεκάρι. Ένας παίκτης που μπορεί να δημιουργήσει από πίσω εμείς τον βάζαμε δεκάρι και τον εξαφανίζαμε. Αυτό συνέβαινε γιατί ο προπονητής ψαχνόταν. Σε όλο το Πρωτάθλημα ψαχνόταν αλλά έρχονταν τα αποτελέσματα και απάλυναν τα πάντα. Ήταν το χαλάκι που κάλυπτε τα πάντα».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ είναι ουραγός στην ειδική βαθμολογία των ντέρμπι: «Δεν είναι σύμπτωση φυσικά. Και έρχονται συνεχώς τέτοια παιχνίδια από εδώ και πέρα. Με εξαίρεση τα παιχνίδια με τον Άγιαξ που ήταν πολύ καλός, στα υπόλοιπα ο ΠΑΟΚ κέρδιζε με δυσκολία. Περιμέναμε με την πάροδο του χρόνου η απόδοση να ανέβει, όμως, αυτό δεν έγινε. Και στα δύσκολα ματς, τα πράγματα ήταν δύσκολα».



Δεν υπάρχουν σχόλια