GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μας έβριζε ο Καραπαπάς, ήρθε ξανά και μετά το τέλος του αγώνα

Σάλο προκάλεσε για άλλη μια φορά με τη συμπεριφορά του ο Κώστας Καραπαπάς. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός πριν την έναρξη του αγώ...


Σάλο προκάλεσε για άλλη μια φορά με τη συμπεριφορά του ο Κώστας Καραπαπάς. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός πριν την έναρξη του αγώνα με την Άρσεναλ βρέθηκε μπροστά από την κερκίδα των φιλάθλων της αγγλικής ομάδας, προς τους οποίους απευθύνθηκε με χειρονομίες, ενώ παράλληλα τους τραβούσε και βίντεο.
Έλληνας φίλος της Άρσεναλ, ο οποίος βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο «Γ. Καραϊσκάκης» μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και αναφέρθηκε στη συμπεριφορά του Κώστα Καραπαπά.

Αναλυτικά όσα είπε ο φίλος της Άρσεναλ, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του:
«Το περιστατικό συνέβη πριν αρχίσει το ματς, δεν είχε ακόμη πολύ κόσμο. Από τη διπλανή κερκίδα των φιλάθλων του Ολυμπιακού άρχισαν να ακούγονται κάποια βρισίδια και υπήρξε μια πολύ χαλαρή ένταση. Μετά από λίγο ήρθε ο Καραπαπάς μαζί με έναν άλλον κύριο. Μας κοιτούσαν επίμονα σαν να έψαχναν μια αφορμή. Είδαμε τον Καραπαπά να βρίζει. Δεν θέλω να πω τι έλεγε, μπορείτε να φανταστείτε περίπου.

Τράβηξε και πλάνα με το κινητό. Έμεινα έκπληκτος. Κάποιοι από εμάς τρομάξαμε. Άλλο να σε βρίζει ένας απλός οπαδός, που ξέρεις ότι θα τελειώσει το ματς και θα πάει στο σπίτι του και άλλο ένας άνθρωπος από τον επίσημο Ολυμπιακό. Τόσα χρόνια στα γήπεδα δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Ήμασταν περίπου 100-150 Έλληνες στην κερκίδα. Εκτός από Άγγλους, υπήρχαν και Ιταλοί και Ρώσοι. Αυτός έψαχνε για ελληνικές φάτσες. Σαν να έψαχνε να βρει κάτι. Αργότερα ήρθε και κάποιος αστυνομικός, μιλούσε στο κινητό αρκετή ώρα.

Και μετά το ματς ήρθε πάλι ο Καραπαπάς, αλλά ήταν πιο χαλαρός. Απλά πέρασε, μας κοίταξε, δεν έγινε κάτι άλλο. Μήπως περίμενε να ακούσει κάτι για να το συνεχίσει; Δεν ξέρω. Δεν προκαλέσαμε, δεν είχαμε τέτοιο σκοπό άλλωστε. Έχουμε άλλη αντίληψη για το ποδόσφαιρο. Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι ως οπαδοί της Άρσεναλ, ασχέτως αν κάποιοι από εμάς μπορεί να υποστηρίζουν και μια άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Μετά από μία ώρα και αφού άδειασε το γήπεδο, φύγαμε όλοι οι οπαδοί της Άρσεναλ».




Δεν υπάρχουν σχόλια