GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Φοβήθηκα τον κοροναϊό, δεν γυρίζω πίσω στην Κίνα

Μεταξύ των Ελλήνων, οι οποίοι βρέθηκαν το προηγούμενο διάστημα στο… μάτι του «κυκλώνα» εξαιτίας του κοροναϊού που σαρώνει την Κίνα και...


Μεταξύ των Ελλήνων, οι οποίοι βρέθηκαν το προηγούμενο διάστημα στο… μάτι του «κυκλώνα» εξαιτίας του κοροναϊού που σαρώνει την Κίνα και, πλέον, έχει εξαπλωθεί και στην Ιταλία, είναι και ο γυμναστής Κώστας Παγανιάς.

Ο άλλοτε προπονητής τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού, της ουκρανικής Ταβρίγια και της κυπριακής Ένωσης Νέων Παραλιμνίου αποτελούσε από τον περασμένο Αύγουστο στέλεχος της κινεζικής Ναντόνγκ, όμως, αναγκάστηκε να παρατήσει τη δουλειά του και την Κίνα λόγω του κοροναϊού.

Ο Κώστας Παγανιάς μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για το πώς βίωσε ο ίδιος την εξάπλωση του ιού στην Κίνα, τον πανικό που επικρατούσε στον κόσμο και τι ήταν αυτό που τον οδήγησε να τα παρατήσει όλα και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:
«Εγώ πήγα στη Ναντόνγκ πέρσι τον Αύγουστο και υπέγραψα συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο. Δώσαμε το τελευταίο ματς της σεζόν τον Νοέμβριο, η ομάδα σώθηκε και εν συνεχεία πήγαμε διακοπές. Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν ξεκίνησε στις 2 Ιανουαρίου. Γύρω στις 15-18 Ιανουαρίου ενώ ήμασταν σε μια περιοχή που κάναμε προετοιμασία, ένα πρωί βλέπω όλους στο ξενοδοχείο με μάσκες. Ρώτησα τον λόγο, μου είπαν για τον ιό και, μάλιστα, μου είπαν ότι έπρεπε να φορέσω κι εγώ μάσκα. Στην αρχή δεν το πήρα πολύ στα σοβαρά γιατί οι Κινέζοι είναι γενικότερα λίγο φοβιτσιάρηδες.

Σε επικοινωνία με τους δικούς μου στην Ελλάδα και διαβάζοντας από τα μέσα ενημέρωσης διαπίστωσα τη σοβαρότητα της κατάστασης. Διάβαζα και για τους ανθρώπους που πέθαναν και τότε άρχισα να φοβάμαι. Όταν τελειώσαμε την προετοιμασία, είχαμε πτήση για τη Σανγκάη για να γυρίσουμε πίσω στη βάση μας. Μόλις φτάσαμε στη Σανγκάη ήμουν ο μόνος δίχως μάσκα. Μας περίμενε αυτοκίνητο για να γυρίσουμε πίσω, αλλά η αστυνομία μας είπε ότι ο δρόμος έχει αποκλειστεί, επειδή η πόλη είναι σε καραντίνα. Ειδοποίησα τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, και την επόμενη μέρα επέστρεψα στην Ελλάδα.

Δύο φορές μου έστειλαν μήνυμα για να γυρίσω, όμως δεν θέλω λόγω της κατάστασης που υπάρχει. Ζήτησα να λυθεί το συμβόλαιό μου. Μετά τις 22-23 Ιανουαρίου έχουν σταματήσει τα πάντα στην ομάδα. Οι παίκτες δεν βγαίνουν από τα σπίτια τους. Οι ξένοι έχουν φύγει για τις πατρίδες τους. Πριν λίγες ημέρες ειδοποίησαν πως σε δύο εβδομάδες αν γίνουν καλά τα πράγματα θα ξεκινήσουμε πάλι. Αλλά πώς να γίνουν καλά τα πράγματα. Εξαπλώνεται ο ιός σε όλο τον κόσμο».

www.metrosport.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια