GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Θ. Καράογλου: «Η Αλεξανδρούπολη στο στόχαστρο εν δυνάμει επενδυτών»

Για επίλυση των βασικών ζητημάτων της Αλεξανδρούπολης, όπως η έλλειψη δεξαμενής καυσίμων στο αεροδρόμιο, έκανε λόγο ο Θεόδωρος Καράογλ...


Για επίλυση των βασικών ζητημάτων της Αλεξανδρούπολης, όπως η έλλειψη δεξαμενής καυσίμων στο αεροδρόμιο, έκανε λόγο ο Θεόδωρος Καράογλου, Υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης, στο πλαίσιο επίσκεψής του στην πόλη. Στη συζήτηση που έκανε με τον δήμαρχο της πόλης, Ιωάννη Ζαμπούκη, δήλωσε ότι η Αλεξανδρούπολη και ο Έβρος βρίσκετονται στο στόχαστρο εν δυνάμει επενδυτών.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο κ. Καράογλου καθυστέρησε σήμερα το πρωί (07/02) να επισκεφτεί τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου, Δημήτρη Πέτροβιτς. Αυτό έγινε καθώς ένας επιχειρηματίας φίλος του από την Κομοτηνή τον έφερε σε επαφή με έναν άνθρωπο ο οποίος ενδιαφέρεται να επενδύσει στην Αλεξανδρούπολη.

«Είμαι αισιόδοξος»
«Είχα τη δυνατότητα να ενημερωθώ από τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης για μια σειρά προβλημάτων και ζητημάτων που απασχολούν τον όμορφο και πολύ μεγάλο Δήμο της πόλης, και κυρίως για τους στόχους, το πρόγραμμα, τις προοπτικές για την αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών» επεσήμανε ο Υφυπουργός μετά τη συζήτησή του με το δήμαρχο της πόλης, δηλώνοντας αισιόδοξος για το μέλλον.

«Πιστεύω ότι με την καλή συνεργασία, την οποία θεωρώ δεδομένη, σε όλα τα επίπεδα, ξεκινώντας από τον Δήμο, την Περιφέρεια, το Υπουργείο Εσωτερικών, τα προβλήματα αυτά θα αντιμετωπιστούν» επεσήμανε στη συνέχεια αναφορικά με τα θέματα που συζητήθηκαν, ελπίζοντας για ένα καλύτερο, ένα ευοίωνο μέλλον για την Αλεξανδρούπολη και τον Έβρο.

Το ζήτημα της έλλειψης δεξαμενής καυσίμων στο επίκεντρο της συζήτησης
«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας θα περάσουμε από τις ιδέες στην εφαρμογή. Θα έχουμε θετικές εξελίξεις και αισιόδοξα μηνύματα πολύ σύντομα» υπογράμμισε και ο κ. Ζαμπούκης, βεβαιώνοντας ότι ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στο θέμα της δεξαμενής καυσίμων που πρέπει να αποκτήσει το αεροδρόμιο της πόλης. «Διότι λύνοντας αυτό το πρόβλημα, θα έχουμε τη δυνατότητα να φέρουμε charter. Όχι για να γεμίσουμε πρωτίστων τουρίστες αλλά για να φέρουμε ανθρώπους στην περιοχή που μετά θα διοχετευτούνε ανάλογα με τους στόχους μετακινήσεων που έχουμε, να φύγουν προς Θεσσαλονίκη, Βουκουρέστι, Σόφια και Κωνσταντινούπολη» τόνισε στη συνέχεια ο κ. Ζαμπούκης, κάνοντας λόγο για ανθρώπους που θα έρχονται από το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ολλανδία, ακόμα και από την Αθήνα. «Αυτός ήταν ο στόχος, το τελωνείο συμφωνεί – μπαίνοντας από την Τουρκία, αντιλαμβάνεται κανείς ότι αυτή είναι η πραγματική είσοδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση» κατέληξε ο ίδιος.


Δεν υπάρχουν σχόλια