GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ένσταση Πανιωνίου για Ξάνθη

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης θέλει να πάρει το ματς στα χαρτιά


Η ομάδα της Νέας Σμύρνης θέλει να πάρει το ματς στα χαρτιά

Η ΠΑΕ Πανιώνιος κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με την Ξάνθη για την υπόθεση της ανάκλησης του πιστοποιητικού της ακριτικής ομάδας.

Από τη στιγμή που δεν είχε γίνει δεκτό το εξώδικο των «κυανέρυθρων» προς τη Super League περί μη ορισμού του αγώνα με την Ξάνθη, η ΠΑΕ Πανιώνιος προχώρησε σε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα των δύο ομάδων (0-0) προκειμένου να το πάρει στα χαρτιά!

Ο Πανιώνιος θεωρεί ότι κακώς διεξήχθη το παιχνίδι από τη στιγμή που έχει ανακληθεί το πιστοποιητικό συμμετοχής της θρακιώτικης ομάδας και η υπόθεση θα εκδικαστεί από το πειθαρχικό όργανο της Λίγκας την προσεχή Δευτέρα (17/2), μαζί με εκείνη του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας αναφέρει:
«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League κάλεσε για τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 09:30, τις παρακάτω ΠΑΕ:

ΠΑΕ Πανιώνιος: «Με βάση την από 11-02-2020 ένσταση σας για το κύρος του Αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ της 8.2.2020 για την 23η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 και κατά της ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ, καλείσθε όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 17-02-2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 9:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών».


Δεν υπάρχουν σχόλια