GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η τροχαία Ξάνθης έκοψε την Βασιλόπιτά της σε μία όμορφη εκδήλωση στο εστιατόριο «Ξανθίππη»!

Το Σάββατο το βράδυ στο εστιατόριο «ΞΑΝΘΙΠΠΗ» η τροχαία Ξάνθης πραγματοποίησε την πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση της με την κοπή της πίτας....


Το Σάββατο το βράδυ στο εστιατόριο «ΞΑΝΘΙΠΠΗ» η τροχαία Ξάνθης πραγματοποίησε την πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση της με την κοπή της πίτας. Την εκδήλωση τίμησαν ο αστυνομικός διευθυντής Χρήστος Σταμπουλής, ο νέος αστυνομικός διευθυντής Πασχάλης Γιώρης, ο υποδιευθυντής Κώστας Χατσησταμάτης.
Την πίτα έκοψε ο διοικητής τροχαίας Ξάνθης Γιάννης Πούλιος που αφού καλωσόρισε όλους τους παραβρισκόμενους ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά, καλή χρονιά και πάνω από όλα υγεία σε όλους και ταυτόχρονα τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στην εορταστική εκδήλωση. Τυχεροί της βραδιάς η αστυνόμος Ειρήνη Σωτηριάδου και ο υποδιοικητής της τροχαίας Ξάνθης Ευάγγελος Μπουρδούβαλης.

Η κ. Σωτηριάδου που κέρδισε το ένα φλουρί αντιστοιχεί σε μία δωροεπιταγή των 50 ευρώ και ο υποδιοικητής κ. Μπουρδούβαλης ένα διήμερο παραμονής σε γνωστό ξενοδοχείο στην περιοχή της Βουλγαρίας. Η όμορφη βραδιά έκλεισε με ευχές, υγεία προκοπή και ραντεβού την επόμενη χρονιά. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον διοικητή της τροχαίας Ξάνθης Γιάννη Πούλιο που φρόντισε η ωραία αυτή εκδήλωση να έχει επιτυχία και να παραβρεθούν όλα τα όργανα της δύναμης της τροχαίας και φυσικά οι αστυνομικοί διευθυντές, υποδιευθυντές.

Γιάννης Τσιλιγκιρίδης



Δεν υπάρχουν σχόλια