GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μανώλης Κοττάκης: «Σε πανικό ο Δήμαρχος Ιάσμου επειδή αποκαλύφθηκε η ομιλία του»-Έκλεισε το τηλέφωνο στον Παπαδάκη ο Οντέρ!

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη συζητήθηκε το πρωί της Πέμπτης 13 Φεβρουαρίου το εθνικιστικό ντελίριο τ...


Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη συζητήθηκε το πρωί της Πέμπτης 13 Φεβρουαρίου το εθνικιστικό ντελίριο του Δημάρχου Ιάσμου Οντέρ Μουμίν στην εκδήλωση του «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» που έλαβε μέρος στην Προύσα Τουρκίας.

Ο Μανώλης Κοττάκης, δημοσιογράφος της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ κάλεσε τον Δήμαρχο Ιάσμου να ζητήσει συγγνώμη για το λάθος του και να μαζευτεί καθώς είναι Δήμαρχος της Ελληνικής και όχι της Τουρκικής Δημοκρατίας.

«Ο Δήμαρχος Ιάσμου είναι σε πανικό επειδή η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ αποκάλυψε το πλήρες κείμενο της ομιλίας του και να μη μας κάνει μαθήματα μεταφράσεων γιατί όσα περιέχονται στο κείμενο ανταποκρίνονται στο βίντεο που υπάρχει και στο youtube. Τι δουλειά έχει ο Δήμαρχος Ιάσμου να πάει στην Προύσα και να λέει ότι δένει τον Δήμο Ιάσμου με τη μητέρα πατρίδα; Τι δουλειά είχε να απευθύνεται σε μέλη της κυβερνήσεως Ερντογάν και να λέει Υπουργοί ΜΟΥ; Αν μιλάμε για Υπουργούς ΜΟΥ, Υπουργός του είναι ο Τάκης Θεοδωρικάκος. Όταν ο Δήμαρχος Ιάσμου λέει να τους αφήσουμε στην ησυχία τους, θα του έλεγα μιας και δεν ήθελε να κάνουμε διάλογο, εκείνος να συναισθανθεί κάθε φορά που μιλάει αν με τους λόγους του αφήνει στην ησυχία του τον κόσμο διότι ο Δήμος Ιάσμου είναι ένας μεικτός Δήμος και πάρα πολλοί κάτοικοι εκεί νιώθουν πρόσφυγες στον τόπο τους.

Ας αφήσει τα μαθήματα ο Δήμαρχος Ιάσμου, ας καταλάβει το λάθος, ας ζητήσει συγγνώμη, ας μαζευτεί. Μαζέψου κύριε Δήμαρχε, είσαι Δήμαρχος της Ελληνικής Δημοκρατίας και όχι της Τουρκικής Δημοκρατίας.

Θα πρέπει να ξέρει ο κ. Δήμαρχος ότι όταν βγαίνει και απευθύνεται με αυτό τον τρόπο ότι δεν μασάμε και δεν θα μασήσει κανείς. Να κόψει λοιπόν τα πέρα δώθε, δεν είναι δυνατόν να είναι συνέχεια στην Προύσα ή στην Κωνσταντινούπολη. Η Αθήνα είναι η έδρα του και εδώ πρέπει να έρχεται αν θέλει να ζητήσει κάτι από την Πολιτεία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μανώλης Κοττάκης.

Νωρίτερα, παρέμβαση στην εκπομπή έκανε και ο Οντέρ Μουμίν ο οποίος αφού είπε ότι είναι Έλληνας μουσουλμάνος και τιμά τη χώρα του και τους νόμους, έκανε λόγο για παραποίηση των δηλώσεων του. Αξιοσημείωτο ότι ο Δήμαρχος Ιάσμου δεν δέχθηκε ερωτήσεις παρά την επίμονη προσπάθεια του Γιώργου Παπαδάκη κλείνοντας, μετά την τοποθέτηση του, άρον άρον το τηλέφωνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια