GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ζητείται εισαγγελέας για δικαιοσύνη...!!

Τεράστιο σκάνδαλο της κυβέρνησης Μητσοτάκη, με την συγκάλυψη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, αποτελεί η επανέναρξη του τηλεοπτ...


Τεράστιο σκάνδαλο της κυβέρνησης Μητσοτάκη, με την συγκάλυψη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, αποτελεί η επανέναρξη του τηλεοπτικού σταθμού MEGA.

Στις 28 Οκτωβρίου η Digea αποφάσισε να διακόψει την εκπομπή του καναλιού από τους επίγειους ψηφιακούς δέκτες, ενώ στις 20 Νοεμβρίου το ίδιο συνέβη και στις ψηφιακές πλατφόρμες της Cosmote TV και της Nova.

Με δεδομένο τις καταδικαστικές αποφάσεις του ΕΣΡ προς ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς της Περιφέρειας και μάλιστα στην Θράκη, μια ιδιαίτερη και ευαίσθητη ακριτική περιοχή, όπου εκεί ομόφωνα τα μέλη του ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου αποφάσισαν την ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ με το αιτιολογικό ότι έπειτα από έλεγχο, και σε καταγραφή της ΕΕΤΤ, βρέθηκαν να μην εκπέμπουν σήμα για εικοσιτετράωρα...!!!

Πώς λοιπόν το ίδιο Ε.Σ.Ρ παίρνει διαφορετικές αποφάσεις για δύο παρόμοιες περιπτώσεις;; Τι είναι αυτό που έπεισε τα μέλη του πως τα ίδια άρθρα για τα οποία άλλοι καταδικάστηκαν σε ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, δεν έπρεπε να ισχύσουν για τον Αθηναϊκό τηλεοπτικό σταθμό MEGA;;; Έχει να κάνει με τον πανίσχυρο οικονομικά ιδιοκτήτη του;;; Πρόκειται για επιθυμία του ίδιου του πρωθυπουργού που τυγχάνει να έχει ιδιαίτερες τριγωνικές σχέσεις με τον βαρώνο των ΜΜΕ ;;;

Τα οποια χρέη του τηλεοπτικού σταθμού θα εξοφληθούν, η και αυτά όπως του συνδρομητικού που ακούγεται ότι απέκτησε πρόσφατα,θα χαριστούν προκειμένου να επαναλειτουργήσουν και να επιβιώσουν ως επιχειρήσεις;;;

Η Τηλέτυπος ΑΕ συνεχίζει να χρωστάει στο δημόσιο οι απαιτήσεις του οποίου σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου, ανέρχονται σε 33.927.742 ευρώ.

Από αυτά τα χρέη τα 28.787.385 είναι κεφάλαιο και τα υπόλοιπα 5.136.965 ευρώ, προσαυξήσεις. Τα ποσά αυτά ενδέχεται να έχουν αυξηθεί.

Το ΕΦΚΑ απαιτεί από την Τηλέτυπος ποσό 8.770.847 ευρώ, από τα οποία τα 7.113.448 είναι προς το ΙΚΑ ΤΕΑΜ, 1.582.639 ευρώ προς το ΤΣΠΕΑΘ, ενώ 74.760 ευρώ αφορούν οφειλή προς το ΤΣΜΕΔΕ.

Μιλάμε πάντως πως εδώ πρόκειται για καραμπινατη παρανομία και κατά παράβαση των άρθρων θα έπρεπε να παρέμβουν οι αρμόδιοι εισαγγελείς, ώστε να ερευνηθεί εις βάθος, εάν το ΕΣΡ μεροληπτεί υπέρ του κουμπάρου και του MEGA ενώ σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις στην Θράκη ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ιστορικούς για την ευαίσθητη ακριτική περιοχή...!!!

Stathis Papadopoulos



Δεν υπάρχουν σχόλια