GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τσουρέλας για Φερέιρα: «Στρατάρχης που δεν τον ακολουθεί ο στρατός του

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Απόστολος Τσουρέλας και σχολίασε ...


Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Απόστολος Τσουρέλας και σχολίασε τη μέτρια εμφάνιση του Δικεφάλου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την ήττα που τον φέρνει στο -5 στην κούρσα για τον τίτλο.

Αναλυτικά όσα είπε:
«Την ευθύνη δεν την έχει ούτε κόσμος ούτε η διοίκηση, αλλά οι παίκτες και ο προπονητής. Ρίχνω την ευθύνη κυρίως στον προπονητή. Είδα χθες μια ομάδα αργή, νωχελική, ασύντακτη χωρίς ταυτότητα και προσανατολισμό. Και τέσσερα ημίχρονα να παίζαμε δεν θα φτάναμε ποτέ στο γκολ. Ο Αμπέλ Φερέιρα κατάφερε να αποδιοργανώσει τα αποδυτήρια σε τέτοιο βαθμό που η ομάδα δεν μπορεί να βρει με τίποτα τον ρυθμό της.

Θυμήθηκε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου να κάνει ροτέισιον μεταξύ Μάτος και Βιεϊρίνια. Ο Μπίσεσβαρ τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ απέδειξε πόσο σπουδαίος παίκτης είναι, τον έχουν αποδεχθεί ακόμη και οι αντίπαλοι, και σε εμάς προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Τον έχασες. Ο προπονητής είναι όπως ένας στρατάρχης που δεν τον ακολουθεί ο στρατός του.

Σε ό,τι αφορά τις αλλαγές. Ήταν άσχετες και αργές. Έγιναν αλλαγές όταν χάθηκαν τα πάντα. Δείτε την περίπτωση του Λάμπρου. Βλέπει ότι η ομάδα δεν μπορεί στο ένας εναντίον εντός. Βάλε τον Λάμπρου και τον Άκπομ. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν έχουν διάθεση, δεν κάνουν το κάτι παραπάνω.

Η μεταγραφική ενίσχυση δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Αυτοί που ήρθαν, δεν βοήθησαν. Είναι και η μακροχρόνια απουσία Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο. Τα δύο παιδιά επέστρεψαν μετά από ένα χρόνο απουσίας κι εμείς επιμένουμε να πάρουμε το 100% από αυτούς, πράγμα που δε γίνεται».

Για τις ευθύνες των παικτών: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να αναθεωρήσει για πολλούς παίκτες του. Κάποιοι παίκτες δεν μπορούν και πρέπει να αλλάξουν ομάδα. Αυτοί οι παίκτες είναι πολλοί σε αριθμό. Δεν είναι κακής αξίας. 
Οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ μεγάλωσαν και ορισμένοι έχουν ξεπεραστεί από το ποδόσφαιρο».

Για τη συνέχεια: «Χρειάζεται σοβαρότητα, υπερπροσπάθεια, οι παίκτες να βάλουν στην άκρη όλα τα εγώ τους και να υπερβάλλουν εαυτούς για να συνεχίσουμε την επόμενη χρονιά. 
Όλη τη χρονιά δεν μάθαμε τίποτα από τα κακά αποτελέσματα. Γι’ αυτό φτάσαμε σε αυτό το σημείο».



Δεν υπάρχουν σχόλια