GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στο χρώμα του γκρι η διαχείριση των κονδυλίων της Περιφέρειας ΑΜΘ – Στην πλάτη τοπικών παραγωγών περίεργες μεθοδεύσεις

ΠΩΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ Χ. ΜΕΤΙΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ; Με περίεργες διαδικασίες η Περιφέρεια, προωθεί την προβολή των...


ΠΩΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ Χ. ΜΕΤΙΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;
Με περίεργες διαδικασίες η Περιφέρεια, προωθεί την προβολή των επιχειρήσεων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, μία προβολή, με φόντο τις πολλές «αποχρώσεις του γκρι».
Αυτή η περίεργη υπόθεση αφορά εταιρεία προβολής των 12 οινοποιών της ΑΜΘ στη διεθνή έκθεση κρασιού και οινοπνευματωδών ποτών PROWEIN 2020, που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 ως τις 17 Μαρτίου 2020, στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και έχει να κάνει με την χριστή διαχείριση των χρημάτων των πολιτών, την διαφανή διαδικασία παρουσίας και προβολής του ντόπιου επιχειρείν στα σαλόνια της Ευρώπης και φυσικά με κόστος για τους ίδιους οινοποιούς.

Η ιστορία ξεκινά όπως πληροφορηθήκαμε κοντά στον Σεπτέμβριο του 2019 όταν συγκεκριμένη εταιρεία που το αντικείμενο της είναι η διοργάνωση της έκθεσης των οινοποιών στο Ντίσελντοφ της Γερμανίας, έστειλε την προσφορά της σε όλους τους Έλληνες οινοποιούς, παρουσιάζοντας το κόστος προβολής τους ζητώντας από τους ίδιους να εκδηλώσουν ή όχι το ενδιαφέρον συμμετοχής στην έκθεση, πράγμα που έγινε.

Η εν λόγω εταιρεία έστειλε και στους οινοποιούς της ΑΜΘ την ίδια πρόσκληση με την διαφορά ότι στους οινοποιούς της ΑΜΘ στο έγγραφό της ανέφερε ότι το κόστος προβολής τους στην έκθεση του Ντίσελντορφ ήταν μειωμένο αφού η ίδια η εταιρεία, ανέφερε στο σχετικό έγγραφό της, ότι από το συνολικό κόστος, θα αφαιρούνταν το ποσό των 40.000 ευρώ, το οποίο θα επιδοτούσε η Περιφέρεια ΑΜΘ, ζητώντας από τους οινοποιούς να καταβάλλουν προκαταβολή της συμμετοχής τους σε λογαριασμό της με συγκεκριμένη τελική ημερομηνία κατάθεσης αυτού του ποσού για την κατοχύρωση της συμμετοχής τους.

Οι οινοποιοί της ΑΜΘ ανταποκρίθηκαν όλοι και κατέθεσαν το ανάλογο ποσόν στον λογαριασμό της εταιρείας διοργάνωσης εκθέσεων.
Στην συνέχεια όμως, κοντά στα τέλη Ιανουαρίου, ξαφνικά η Περιφέρεια ΑΜΘ, προκηρύσσει διαγωνισμό με καταληκτική ημερομηνία προσφορών την 5η Φεβρουαρίου!!!!

Δηλαδή φαίνεται ότι η εν λόγω εταιρεία από τον Σεπτέμβριο γνώριζε ότι τον Φεβρουάριο θα γίνει διαγωνισμός και θα πάρει τη δουλειά αυτήν, έκανε το πρόγραμμά της και πήρε προκαταβολή από τους οινοποιούς που θα συμμετείχαν στην έκθεση;

Πότε έγινε τελικά η συμφωνία της εν λόγω εταιρείας; Τον Σεπτέμβριο στο «μιλητό» ή τον Φεβρουάριο;
Υπάρχει σχετική αλληλογραφία που να επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο;
Ουδείς γνωρίζει.

Έχουμε στην διάθεση μας όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν το λόγο του αληθές. Εμείς όμως ως μέσο ενημέρωσης και πολίτες, ζητούμε από την περιφέρεια ΑΜΘ να παρουσιάσει όλα εκείνα τα στοιχεία που δείχνει τη διαφάνεια στη διαχείριση των σχετικών κονδυλίων ύψους 40.000 ευρώ.
Πώς ήξερε από το Σεπτέμβριο η εταιρεία ότι θα κερδίσει το διαγωνισμό που γίνεται στις 5 Φεβρουαρίου και με ποιου την ανοχή εισέπραττε προκαταβολές από ιδιώτες χωρίς να έχει επίσημα το δικαίωμα ;

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ «ΣΥΜΦΩΝΙΑ» ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΚΑΙ ΠΏΣ; ΣΤΟ “ΜΙΛΗΤΟ”;
Μην αφήνετε το «γκρι» σαν φόντο στα χρήματα των άγρια φορολογουμένων πολιτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια