GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο ΠΑΟΚ διαθέτει δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας Νίκος Σαργκάνης και κατέθεσε τις εκ...


Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας Νίκος Σαργκάνης και κατέθεσε τις εκτιμήσεις του ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής (23/2) ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, έπλεξε το εγκώμιο των Ζίβκο Ζίβκοβιτς και Αλέξανδρου Πασχαλάκη, υπογραμμίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες.

Αναλυτικά όσα είπε:
Για το ποιος εκ των Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκη πρέπει να πάρει φανέλα βασικού στο ντέρμπι: «Όποιος και να παίξει θα ανταποκριθεί. Και ο Πασχαλάκης έδειξε ότι σε καλή κατάσταση, και ο Ζίβκοβιτς είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Δε νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα στο ποιον θα βάλει, διότι έχει δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες. Το σημαντικότερο όλων, και αυτό που πρέπει να ευχόμαστε, είναι να παιχθεί ποδόσφαιρο».

Για το ποιον θα έβαζε ο ίδιος: «Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία, δεν είμαι εγώ προπονητής. Από τη στιγμή που έχει ξεκαθαρίσει τα πράγματα, βάζοντας τον Ζίβκοβιτς στο Πρωτάθλημα και τον Πασχαλάκη στο Κύπελλο, δεν ξέρω ποιος μπορεί να είναι ο λόγος για να αλλάξει».

Για το αν το πάθος του Πασχαλάκη ταιριάζει με τις συνθήκες ενός ντέρμπι: «Δεν νομίζω ότι θα βοηθήσει μια ομάδα ο τερματοφύλακας όταν έχει μια τέτοιου είδους ένταση».

Για το αν εμφανιστεί ο Ολυμπιακός επηρεασμένος από το παιχνίδι: «Άλλο το παιχνίδι με την Άρσεναλ και άλλο αυτό με τον ΠΑΟΚ. Είναι στις υποχρεώσεις του και οφείλει να είναι όσο το δυνατόν πιο δυνατός για να κερδίσει το παιχνίδι. Το ίδιο ισχύει βεβαίως και για τον ΠΑΟΚ. Δεν νομίζω ότι αυτοί οι παίκτες δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν δύο ματς την εβδομάδα».

Για το ποιον θεωρεί φαβορί: «Ο ΠΑΟΚ παίζει στην έδρα του. Αν τυχόν δώσεις κάτι επιπλέον σε μια ομάδα θα το δώσεις λόγω έδρας. Ως ομάδες και οι δύο είναι ικανές να κερδίσουν και να συνεχίσουν την πορεία τους. Να ευχηθούμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια κερδίζει συνολικά το ελληνικό ποδόσφαιρο».



Δεν υπάρχουν σχόλια