GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αποκαλύψεις Μπαλτάκου για ΣΕΚΑΠ και Σαββίδη

Για τα όσα έγιναν πριν από μερικά χρόνια με την ΣΕΚΑΠ, την Κυβέρνηση και τον Ιβάν Σαββίδη, μίλησε ο Τάκης Μπαλτάκος σε ραδιοφωνική το...


Για τα όσα έγιναν πριν από μερικά χρόνια με την ΣΕΚΑΠ, την Κυβέρνηση και τον Ιβάν Σαββίδη, μίλησε ο Τάκης Μπαλτάκος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Ο γνωστός νομικός υπογράμμισε επίσης τον λόγο για τον οποίον γίνεται πόλεμος στον ισχυρό άντρα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, είπε:
“Η ΣΕΚΑΠ έπρεπε να μείνει σε ελληνικά χέρια και αυτό επιδιώξαμε τότε, με τον Ιβάν Σαββίδη να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα. Μην ξεχνάτε ότι η ΣΕΚΑΠ βρίσκεται σε μια περιοχή ευαίσθητη, που δεν είναι ούτε στη Βοιωτία ούτε στην Ευρυτανία. Ο κ. Σαββίδης έχει επενδύσει στον ελληνικό χώρο και αυτή η κίνηση που έκανε τότε, έσωσε την ΣΕΚΑΠ και δεν πήγε σε τουρκικά χέρια”.

“Στην Αθήνα και τον Πειραιά δεν μπορούν να χωνέψουν πώς εμφανίστηκε ένας παράγοντας με τόσα λεφτά, ο Ιβάν Σαββίδης που συνεχίζει κανονικά να επενδύει στον ΠΑΟΚ και να κερδίζει τίτλους. Λένε ¨πού βρέθηκε αυτός;” και προσπαθούν να τον μειώσουν γιατί έμαθαν αυτοί να κάνουν κουμάντο και να έχουν υποτακτικούς στη Θεσσαλονίκη, παράγοντες της πλάκας που τους έκαναν κουμάντο και ήταν πάντα πέμπτοι και έκτοι στη βαθμολογία, Τώρα βλέπουν ότι ο Σαββίδης δεν καταλαβαίνει τίποτα και προβληματίζονται πώς θα τον διώξουν.

Ο Ολυμπιακός ειδικά που έμαθε να κερδίζει με όλους τους τρόπους, δεν μπορεί να χωνέψει την εμφάνιση Σαββίδη. Αυτό πρέπει να ξέρετε…”.





Δεν υπάρχουν σχόλια