GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Κρίσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αποχωρεί λόγω προαγωγής ο Διοικητής της ΔΙ.ΠΥ.Ν. Ξάνθης Πύραρχος Κων/νος Δαδούδης

Από τις 11 Φεβρουαρίου 2020, με απόφαση της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας ο Διοικητής της ΔΙ.ΠΥ.Ν. Ξάνθης Πύραρχος Κων/νος Δαδούδης του...

Από τις 11 Φεβρουαρίου 2020, με απόφαση της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας ο Διοικητής της ΔΙ.ΠΥ.Ν. Ξάνθης Πύραρχος Κων/νος Δαδούδης του Πασχάλη αναλαμβάνει την Διοίκηση της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης στην Κομοτηνή λόγω προαγωγής του σε Αρχιπύραρχο.

Με αφορμή την αποχώρησή του αισθάνεται την ανάγκη να πει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλες τις θρησκευτικές, πολιτικές, αυτοδιοικητικές , δικαστικές, στρατιωτικές αρχές, τους φορείς με τους οποίους συνεργάστηκε, τους απλούς επώνυμους και ανώνυμους πολίτες, όλους τους συναδέλφους Πυροσβέστες, αλλά και όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ) για την άψογη και εποικοδομητική συνεργασία που είχε μαζί τους στον κοινό στόχο όλων, που ήταν η σωστή και αμερόληπτη ενημέρωση όλων των πολιτών, καθώς επίσης η προστασία τόσο του φυσικού περιβάλλοντος, όσο και η περιουσία και η ζωή των πολιτών του Νομού Ξάνθης.
Ξάνθη 14 Φεβρουαρίου 2020

Από την ΔΙ.ΠΥ.Ν. ΞΑΝΘΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια