GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με Μετάλλια επέστρεψε ο Α. Σ. Ξάνθης Ερατώ από το 7ο Διεθνές Κύπελο Τραμπολίνο Αιας Θερμαικού

Το τραμπολίνο, το κατά πολλούς θεαματικότερο Ολυμπιακό άθλημα της γυμναστικής, είχε την τιμητική αυτό το Σαββατοκύριακο (8-9 Φεβρουαρί...


Το τραμπολίνο, το κατά πολλούς θεαματικότερο Ολυμπιακό άθλημα της γυμναστικής, είχε την τιμητική αυτό το Σαββατοκύριακο (8-9 Φεβρουαρίου) στην Περαία Θεσσαλονίκης, όπου διεξήχθη για 7η συνεχόμενη χρονιά το Διεθνές Κύπελλο Τραμπολίνο «Αίας Θερμαϊκού», το οποίο διοργανώνει ο ομώνυμος τοπικός σύλλογος.

Πρόκειται για τον μοναδικό διεθνή αγώνα τραμπολίνο που φιλοξενείται επί ελληνικού εδάφους και φέρνει στη Θεσσαλονίκη την «αφρόκρεμα» των Ελλήνων αθλητών όλων των κατηγοριών, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων εκπροσώπων των Εθνικών ομάδων που προετοιμάζονται για να διεκδικήσουν την συμμετοχή τους στο επερχόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (Γκέτεμποργκ, 7-10 Μαΐου).

Συνολικά στο Τουρνουά είχαν δηλώσει συμμετοχή 200 αθλητές και αθλήτριες από 24 συλλόγους, από κάθε γωνιά της χώρας καθώς και από τη Βουλγαρία.

Στο 7ο Κύπελλο «Αίας Θερμαϊκού» συμμετείχε από τη Ξάνθη και ο σύλλογος Α.Σ. ΞΑΝΘΗΣ ΕΡΑΤΩ με 18 Αθλητές και Αθλήτριες.

Η Παπαδοπούλου Αγγελική κατέκτησε Δύο Ασημένια Μετάλλια στο Τραμπολίνο και στο Διπλό Μίνι Τραμπολίνο στην κατηγορία 8ετών.

Η Βασιλειάδου Ελισάβετ Ασημένιο Μετάλλιο στο Διπλό Μίνι Τραμπολίνο στην Κατηγορία ΕΠΙΠΕΔΟ 1.

.Η Γιαννάκογλου Βάγια Δύο Χάλκινα Μετάλλια στο Τραμπολίνο και στο Διπλό Μίνι Τραμπολίνο στην κατηγορία ΕΠΙΠΕΔΟ 2.

Η Τσικρικώνη Ευαγγελία Χάλκινο Μετάλλιο στοΔιπλό Μίνι Τραμπολίνο ΕΠΙΠΕΔΟ 3.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας που συμμετείχαν στους αγώνες και στις προπονήτριες μας Λάρισα Παπασοβα και Μάγδα Μάλτα!

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΞΑΝΘΗΣ «ΕΡΑΤΩ»





Δεν υπάρχουν σχόλια