GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αυτά είναι τα 5+1 βήματα για να καθυστερήσετε την πρόωρη γήρανση

Γνωρίζατε πως το συνολικό μήκος των αγγείων του ανθρώπινου σώματος ξεπερνά τα 100.000 χιλιόμετρα; Αυτό, δηλαδή σημαίνει δυόμιση φορές ...


Γνωρίζατε πως το συνολικό μήκος των αγγείων του ανθρώπινου σώματος ξεπερνά τα 100.000 χιλιόμετρα; Αυτό, δηλαδή σημαίνει δυόμιση φορές την περίμετρο της Γης. Έτσι, αυτά βρίσκονται παντού, τροφοδοτούν κάθε ζωτικό χιλιοστό του κάθε μας οργάνου, φέρνοντάς του οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά για την καλή του λειτουργία.
Εάν τα αγγεία αποφραχθούν, η υγεία μας βρίσκεται σε κίνδυνο. Εν ολίγοις, αν τα αγγεία δε δουλεύουν σωστά, κινδυνεύουμε να γεράσουμε πριν την ώρα μας. Τα υγιή αιμοφόρα κάνουν το δέρμα μας υγιές και λαμπερό, μας χαρίζουν ομοιόμορφο χρώμα, ελαστικότερη επιδερμίδα που εμποδίζει τον σχηματισμό ρυτίδων, δυνατή καρδιά, ευφυΐα, καλή μνήμη καθώς και υγιή σεξουαλικότητα.

Αποφεύγουμε επίσης τους κιρσούς στα πόδια, που πρήζονται λόγω του δυσλειτουργικού φλεβικού συστήματος. Καλό είναι όλα αυτά να τα φροντίζουμε από νωρίς. Αν, ωστόσο, δεν το είχατε κάνει έως τώρα, ποτέ δεν είναι αργά!

Σχέδιο δράσης για τη διατήρηση της καλής ποιότητας του αγγειακού συστήματος
  1. Επιλέγετε για την καθημερινή σας διατροφή τρόφιμα που προστατεύουν τις αρτηρίες και περιορίστε αυτά που τις φθείρουν.
  2. Κάντε καθημερινά τουλάχιστον 30 λεπτά σωματικής άσκησης για την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.
  3. Καταπολεμήστε τους παράγοντες που συμβάλλουν στη φθορά των αρτηριών, όπως το στρες, το κάπνισμα, η σωματική αδράνεια, η έλλειψη βιταμίνης D.
  4. Η διοχέτευση της ενέργειας που έχετε στη σεξουαλικότητά σας κινητοποιεί με θετικό τρόπο και σας κάνει καλό.
  5. Κοιμηθείτε όσο καλύτερα γίνεται, φροντίζοντας για τη σωστή διάρκεια του ύπνου και τις κατάλληλες στάσεις όσο αυτός διαρκεί. Έτσι, βοηθάτε στην αναζωογόνηση των αρτηριών σας.
  6. Χρησιμοποιήστε τεχνικές που είναι αποδεδειγμένα αποτελεσματικές για την ευεξία: μασάζ, διαλογισμό.

Όλη αυτή η προσπάθεια αξίζει τον κόπο, διότι οι αρτηρίες σε καλή κατάσταση είναι ένα ακόμη όπλο ενάντια στην παχυσαρκία. Επιπλέον, έτσι εξασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία του ενδοκρινικού συστήματος, το οποίο εργάζεται με τη σειρά του για τη ρύθμιση του βάρους.


Δεν υπάρχουν σχόλια