GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


5 γαλλικά μανικιούρ που σίγουρα πρέπει να κάνει το 2020

Το γαλλικό είναι ίσως το πιο κλασικό και διαχρονικό μανικιούρ. Πάντα στις τάσεις αφού κολακεύει και δίνει μια σικάτη όψη στα άκρα. Πρόκε...

Το γαλλικό είναι ίσως το πιο κλασικό και διαχρονικό μανικιούρ. Πάντα στις τάσεις αφού κολακεύει και δίνει μια σικάτη όψη στα άκρα. Πρόκειται για ένα σχέδιο που δεν έχει περιορισμούς αφού μπορείς να δημιουργήσεις όσες παραλλαγές επιθυμείς και να δημιουργήσεις πιο μοντέρνες εκδοχές του.
Έτσι λοιπόν οι έμπειροι nail artist του U.HAIR POINT σε ένα από τα καλύτερα κομμωτήρια στο Γαλάτσι μας έδωσαν 5 παραλλαγές του γαλλικού που σίγουρα θα θελήσεις να δοκιμάσεις.

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΓΑΛΛΙΚΟ
Πρόκειται για μια παραλλαγή που τελευταία έχει κάνει την εμφάνισή της και ολοένα και περισσότερες κοπέλες την δοκιμάζουν. Αυτή η τεχνική φέρει την γραμμή του γαλλικού στην κάτω πλευρά της βάσης του νυχιού και μπορεί να είναι σε λευκό χρώμα όπως συνηθίζεται με το γαλλικό ή μπορεί να είναι κάποιο glitter που θα δώσει ένα πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΧΡΩΜΑ
Σε αυτή την περίπτωση η τεχνική τηρείται όπως πάντα με την μόνη διαφορά στο χρώμα της γραμμής του γαλλικού το οποίο μπορεί να γίνει σε όποιο χρώμα επιθυμείτε. Για τολμηρές εμφανίσεις μπορείτε να επιλέξετε έντονα χρώματα όπως κόκκινο ή μπλε σκούρο, ενώ για πιο κομψό αποτέλεσμα το απαλό ροζ ή το χρυσό είναι ιδανικές επιλογές.

ΓΡΑΜΜΗ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ‘’ Λ ‘’
Το γαλλικό όπως είπαμε έχει πολλές παραλλαγές, μια εκ των οποίων είναι η γραμμή του γαλλικού σε σχήμα λάμδα. Μπορεί να γίνει τόσο σε τετράγωνα νύχια όσο και σε αμυγδαλωτά. Είναι μια από τις πιο μοντέρνες εκδοχές του γαλλικού και φυσικά μπορεί να ταιριάξει άψογα με πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων.

OMBRE ΓΑΛΛΙΚΟ
Η αγαπημένη τάση για το 2019 ήταν το ombre γαλλικό. Πρόκειται για την τεχνική που είναι απαραίτητη η χρήση ακρυλικού ή τζέλ για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα το οποίο είναι μια βάση σε γαλακτερή απόχρωση και σιγά σιγά ντεγκραντάρει στην απόχρωση του πάγου η άκρη του νυχιού. Δεν θυμίζει σε τίποτα την αυστηρή γραμμή του γαλλικού και δίνει ένα κομψό και φινετσάτο αποτέλεσμα στα νύχια. Φυσικά λειτουργεί και ως καμουφλάζ, αφού μόλις μεγαλώσει η επιφάνεια του νυχιού δεν φαίνεται η διαφορά από το φυσικό μας οπότε το αποτέλεσμα διαρκεί περισσότερο.

ΛΑΜΨΗ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ
Σε ειδικές περιστάσεις όπως τις γιορτινές μέρες όπου η λάμψη επιβάλλεται, μπορείτε να προσαρμόσετε το αγαπημένο σας γαλλικό στην περίσταση. Η γραμμή του γαλλικού μπορεί να είναι από glitter αυστηρή και λεπτή ή ακανόνιστη και να πιάνει μεγαλύτερη επιφάνεια του νυχιού ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο εντυπωσιακό και λαμπερό.

Σε κάθε περίπτωση το γαλλικό είναι πάντα πρώτο στις επιλογές μας όταν θέλουμε ένα σικάτο αποτέλεσμα ωστόσο μικρές πινελιές το κάνουν εξίσου κομψό αλλά και πιο μοντέρνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια