GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης ζητάει να αλλάξει ημέρα το ματς με τον ΠΑΟΚ (1/3/2020) λόγω της παρέλασης του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού!

Αίτημα στην Super League κατέθεσε η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης με το οποίο ζητά την αλλαγή ημέρας του αγώνα της τελευταίας αγωνιστική...


Αίτημα στην Super League κατέθεσε η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης με το οποίο ζητά την αλλαγή ημέρας του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος μεταξύ Ξάνθης και ΠΑΟΚ στα Πηγάδια.

Με αυτό η Α.Δ. ζητά την μεταφορά του αγώνα απο την Κυριακή 1 Μαρτίου σε Δευτέρα 2 Μαρτίου, καθώς την Κυριακή είναι προγραμματισμένη η μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση στην πόλη της Ξάνθης όπου αναμένονται κάτι παραπάνω απο 150,000 καρναβαλιστές απο όλα τα σημεία της Βορείου Ελλάδας αλλα και εξωτερικού και όλες οι αστυνομικές δυνάμεις όπως είναι λογικό θα έχουν το μυαλό τους να διατηρήσουν την τάξη εντός πόλης και δεν θα μπορούν να έχουν μεγάλη δύναμη για το ματς της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ, που επίσης είναι υψηλής επικινδυνότητας καθώς στο γήπεδο αναμένεται να δώσουν το παρών και οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Με τους φόβους της Αστυνομίας να έχουν να κάνουν και με το γεγονός πως όπως κάθε χρόνο καταγράφονται πολλά περιστατικά με μεθυσμένους και σίγουρα κανείς δεν θα θέλει σε όλο αυτό το κλίμα να υπάρχει και κίνδυνος οπαδικής βίας λόγω ενός αγώνα ποδοσφαίρου.

Πλέον η Λίγκα είναι αυτή που θα κληθεί να αποφασίσει, με το πιο πιθανό είναι πάντως να κάνει αποδεκτό το αίτημα μια και η Α.Δ. Ξάνθης τονίζει στην επιστολή της πως ήδη στην Ξάνθη εκείνη την ημέρα θα υπάρχει μεγάλη δύναμη και απο τους γύρω Νομούς που λόγω ελλείψεων προσωπικού πάλι δεν είναι επαρκείς, οπότε είναι αυτονόητο και απόλυτα λογικός πως το ματς για λόγους ασφαλείας θα πρέπει να μεταφερθεί για την Καθαρά Δευτέρα.

Το μεγάλο πρόβλημα της Λίγκας πάντως έχει να κάνει με το γεγονός πως η τελευταία αγωνιστική είναι προγραμματισμένο να γίνουν όλα τα ματς την ίδια ημέρα και ώρα, οπότε το ζήτημα που τίθεται είναι αν με την αλλαγή ημέρας του αγώνα της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ αν θα υπάρξει και αλλαγή σε όλα τα ματς της αγωνιστικής. Κάτι που αναμένεται να επισημοποιηθεί απο την διοργανώτρια αρχή τις επόμενες ημέρες αν όχι ώρες.

Ωστόσο από αντικειμενικούς κύκλους θεωρείται δύσκολο να γίνει δεκτό το αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, αφού αναμένονται αντιδράσεις από πολλές αντίπαλες ομάδες.


Δεν υπάρχουν σχόλια