GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


XANTHI FC – ΑΕΛ 2-1

Με νικηφόρο αποτέλεσμα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο 2020 η Xanthi FC. Η ξανθιώτικη ομάδα στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής της Supe...


Με νικηφόρο αποτέλεσμα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο 2020 η Xanthi FC. Η ξανθιώτικη ομάδα στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής της Super League 1, το απόγευμα της Κυριακής (6/1) επικράτησε στην έδρα της με 2-1 επί της ΑΕΛ. Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά από ένα μήνα και πλέον έχουν 23 βαθμούς στον σχετικό πίνακα, ξεπερνώντας τον αντίπαλό τους. Σκόρερ της 4ης φετινής εντός έδρας νίκης και 7ης συνολικά, ήταν ο Ζορντάν Φοσέ που μέσα σε δύο λεπτά (67′, 68′) με δύο γκολ ανέτρεψε το 0-1 του Μιλοσάβλιεβιτς στο 64′, φτάνοντας τα 5 φετινά γκολ.

Στις καλύτερες στιγμές του αγώνα που είχε για χαρακτηριστικό τον δυνατό αέρα, στο 13′ το φάουλ του Κασάδο απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Κρίστινσον και στην εκτέλεσή του η κεφαλιά του Φοσέ δεν βρήκε στόχο. Στο 28′ άστοχο ήταν το μακρινό σουτ του Μιλοσάβλιεβιτς. Στο 32′ το σουτ του Ντάουντα πέρασε άουτ. Στο 52′ το σουτ του Τζουρίτσκοβιτς απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας και στο 62′ το φάουλ του Εντουάρντο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 64′ έγινε το 0-1 με τον Μιλοσάβλιεβιτς να εκμεταλλεύεται λάθος εκτίμηση της άμυνας σε σέντρα του Ουάρντα και με σουτ άνοιξε το σκορ. Άμεση ήταν η απάντηση της Xanthi FC με τον Φοσέ να ισοφαρίζει με σουτ στην κίνηση μετά τη σέντρα του Κασάδο σε 1-1, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε την ολική ανατροπή με νέο σουτ για το 2-1 μετά την κεφαλιά πάσα του Στάρτζεον. Ο τελευταίος στις καθυστερήσεις έκανε το σουτ που μετέτρεψε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πέτρος Τσαγκαράκης (ΕΠΣ Χανίων), με α’ βοηθό τον Παντελή Σπυρόπουλο (ΕΠΣ Αν. Αττικής), β’ βοηθό τον Αντώνη Σινιοράκη (ΕΠΣ Χανίων), 4ο διαιτητή τον Φώτη Φωτιάδη (ΕΠΣ Καστοριάς), διαιτητή VAR τον Διαμαντόπουλο Αριστοτέλη (ΕΠΣ Αρκαδίας) και διαιτητή ΑVAR τον Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου (ΕΠΣ Αρκαδίας).

XANTHI FC (Γιώργος Παράσχος): Άμπαντ, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Καμαρά, Κοβάσεβιτς, Στάρτζεον, Τζουρίτσκοβιτς (70′ Σόσα), Εντουάρντο (63′ Μπαριέντος), Φοσέ (90+’ Φασίδης).

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μιχαήλ, Μόρας, Στάνκοβιτς (79′ Μπάλλας), Μιλοσάβλιεβιτς, Κάτσε (72′ Νούνιτς), Μπούστος, Φατιόν (59′ Σεσέροβιτς), Ουάρντα, Ντάουντα.





Δεν υπάρχουν σχόλια