GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΒΟΛΟΣ – XANTHI FC 1-3

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και την 8η φετινή στο πρωτάθλημα, πανηγύρισε η Xanthi FC το απόγευμα του Σαββάτου (11/1) επικρατώντας ...


Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και την 8η φετινή στο πρωτάθλημα, πανηγύρισε η Xanthi FC το απόγευμα του Σαββάτου (11/1) επικρατώντας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με 1-3 επί του Βόλου ΝΠΣ.

Στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 18ης αγωνιστικής, ο Δήμος Μπαξεβανίδης στο 41ο λεπτό με δυνατό σουτ έκανε το 0-1 ενώ στις καθυστερήσεις του α’ μέρους ο Άμπαντ απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Μουμίν. Στο 56′ ο Γέντρισεκ ισοφάρισε για τον Βόλο (1-1) προσωρινά, με τους γηπεδούχους να μένουν με 10 παίκτες από το 67′ (λόγω αποβολής του Οικονόμου). Το 4ο φετινό γκολ του Εντουάρντο όμως στο 73ο λεπτό του αγώνα, ήταν αυτό που έκανε το 1-2, πριν διαμορφωθεί το τελικό 1-3 στο 80′ από το σώμα του Φερράρι μετά την κεφαλιά του Λισγάρα.

Με τον τρόπο αυτό και τη θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων της η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έφτασε στους 26 βαθμούς στον σχετικό πίνακα, με την 4η φετινή εκτός έδρας επιτυχία της.

Στις καλύτερες φάσεις του αγώνα, στο 8′ το πλασέ του Στάρτζεον λίγο έξω από την περιοχή πέρασε άουτ. Στο 29′ ο Μάντζης μέσα από την περιοχή έκανε το δυνατό κι άστοχο σουτ. Στο 41′ μετά από ωραία επιθετική ανάπτυξη της ομάδας, η μπάλα έφτασε στον Μπαξεβανίδη μετά την προσπάθεια για σέντρα και με αριστερό μονοκόμματο σουτ στην αριστερή γωνία του Γκαραβέλη έκανε το 0-1. Στην τελευταία φάση του α’ μέρους, μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Καρασαλίδη, ο διαιτητής πήγε στο VAR και καταλόγισε το πέναλτι. Στο 45′ + 7′ και την εκτέλεσή του από τον Μουνίθ απέκρουσε με εξαιρετική επέμβαση ο Άμπαντ στην δεξιά του γωνία. Στο 56′ ο Γέντρισεκ με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-1. Στο 67′ ο Κάστρο κέρδισε το φάουλ και την 2η κίτρινη του Οικονόμου αλλά στην εκτέλεσή του ο Εντουάρντο δεν βρήκε στόχο. Στο 73′ ο Εντουάρντο έκανε το σουτ άλλαξε πορεία και από την κόντρα σε αμυντικό για να καταλήξει στα δίχτυα του Γκαραβέλη και να γίνει το 1-2. Στο 79′ ο Εντουάρντο πήρε την πάσα από τον Στάρτζεον αλλά από θέση βολής νικήθηκε στο τετ α τετ από τον τερματοφύλακα. Στο 81′ ο Εντουάρντο εκτέλεσε κόρνερ, ο Λισγάρας πήρε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο και στο σώμα του Φερράρι που ήταν στο α’ δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 1-3.

Διαιτητής του αγώνα του Σαββάτου ήταν ο Γιώργος Κομίνης (ΕΠΣ Θεσπρωτίας) με α’ βοηθό τον Αθανάσιο Κολοσιώνη και β’ βοηθό τον Κωνσταντίνο Καλαμπόκη (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Σπυρίδων Κολυτάς (ΕΠΣ Κέρκυρας), διαιτητής VAR ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης (ΕΠΣ Δράμας) και διαιτητής AVAR ο Βασίλειος Νικολακάκης (ΕΠΣ Ηρακλείου).

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (Αλμπέρτο Γκαγιέγκο): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Φερράρι, Οικονόμου, Τσίκα, Τσοκάνης, Μαξ, Μουνίθ, Μάντζης (53′ Λύρατζης), Γκοαροτσένα (46′ Τόρες), Γέντρισεκ (71′ Δημόπουλος).

XANTHI FC (Γιώργος Παράσχος): Άμπαντ, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Κοβάσεβιτς, Τερκί, Ντε Αμορίμ (61′ Σόσα), Εντουάρντο (82′ Τζουρίτσκοβιτς), Στάρτζεον, Φοσέ (46′ Κάστρο).


Δεν υπάρχουν σχόλια