GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



XANTHI FC – ΑΡΗΣ 0-1

Την ήττα γνώρισε η Xanthi FC στο πρώτο παιχνίδι της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με το 0-1 από τον Άρη. Οι φιλοξενούμενοι με το γκολ...


Την ήττα γνώρισε η Xanthi FC στο πρώτο παιχνίδι της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με το 0-1 από τον Άρη. Οι φιλοξενούμενοι με το γκολ του Ιντέγιε (18′) πήραν προβάδισμα στο σκορ με τους παίκτες του Γιώργου Παράσχου να μην καταφέρνουν να αντιδράσουν την έκβαση του αγώνα. Ο επαναληπτικός στο “Κλ. Βικελίδης” είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τρίτη (12/1/2020, 19:30).

Στις καλύτερες στιγμές του αγώνα, την κεφαλιά του Βέλεθ μετά το κόρνερ στο 4′ απομάκρυνε αμυντικός και στο 7′ το σουτ του Σάσα δεν βρήκε στόχο. Στο 11′ το φάουλ του Ματίγια και το σουτ του Κόρχουτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 18′ ο Ιντέγε με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1 μετά την πάσα του Λάρσον. Στο 31′ ο Τζουρίτσκοβιτς προσπάθησε να απειλήσει και στο 42′ το σουτ του Σόσα έξω από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Κουέστα. Στο 62′ ο Μπέντο μπλόκαρε προ του Ιντέγιε και στο 66′ απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ από πλάγια του Φετφατζίδη. Το νέο σουτ του τελευταίου απέκρουσε σε κόρνερ ο Μπέντο στο 73′. Στο 88′ ο Άρης πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε ως off side ενώ στο 83′ ο Φοσέ από κοντά έχασε μεγάλη ευκαιρία με το πλασέ του να περνά λίγο έξω μετά τη συρτή σέντρα από δεξιά του Τερκί.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στέφανος Κουμπαράκης (ΕΠΣ Θράκης) με α’ βοηθό τον Γιώργο Χατζηνάκο (ΕΠΣ Δράμας), β’ βοηθό τον Χρήστο Τζιώτζιο (ΕΠΣ Θράκης) ενώ 4ος διαιτητής ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης (ΕΠΣ Χαλκιδικής) από τον οποίο ζητήθηκε πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Άρη σε μία από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα.

XANTHI FC (Γιώργος Παράσχος): Μπέντο, Σόσα, Κασάδο (71′ Φοσέ), Λισγάρας, Καρασαλίδης, Μουλέν (58′ Ντε Αμορίμ), Καμαρά, Τερκί, Μπαριέντος (71′ Κοβάσεβιτς), Τζουρίτσκοβιτς, Κάστρο.

ΑΡΗΣ (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Ρόουζ, Κόρχουτ, Βέλεθ, Δεληζήσης, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης, Λάρσον (59′ Ντουρμισάι), Ιντέγιε (82′ Μπα), Γκάμα (69′ Μαντσίνι).


Δεν υπάρχουν σχόλια