GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στις 15,1 μονάδες η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα 15,1 μονάδων στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμός της εφημερίδας «Το Βήμα της...


Προβάδισμα 15,1 μονάδων στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμός της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής».

Σύμφωνα με την πρόθεση ψήφου της δημοσκόπησης της Metron Analysis, το κόμμα της ΝΔ εμφανίζεται να λαμβάνει ποσοστό 37,1% έναντι 22% για τον ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευση.

Στην πρόθεση ψήφου της Metron Analysis για το «Βήμα», τρίτο κόμμα εμφανίζεται το ΚΙΝΑΛ με 5,8% και ακολουθεί το ΚΚΕ μ 5%, η Ελληνική Λύση με 4,8% και το ΜεΡΑ 25 με 4%.

Ψήφος εμπιστοσύνης στη νέα ΠτΔ
Η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου αναδεικνύεται πρόσωπο ευρείας αποδοχής και στην κοινωνία, καθώς το 59% των πολιτών συμφωνεί με τη συγκεκριμένη επιλογή.null
Δύο ακόμη δημοσκοπήσεις την περασμένη εβδομάδα
Νωρίτερα, μέσα στην εβδομάδα, δύο ακόμη δημοσκοπήσεις είδαν το φως της δημοσιότητας. Στην μία εξ αυτών, της εταιρίας Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, η έρευνα δίνει 38% στην ΝΔ (όσο είχε και στην προηγούμενη μέτρηση έναντι 25,5% στον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος εμφανίζεται ενισχυμένος κατά 0.5%. Ακολουθούν το ΚΙΝΑΛ με 6,5%, το ΚΚΕ με 5%, η Ελληνική Λύση 4,5% και το ΜέΡΑ 26 με 3%.


Δεν υπάρχουν σχόλια