GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Leasing αντί για αγορά αυτοκινήτου

Πολλοί είναι εκείνοι που δουλεύουν σε εταιρία και έχουν αυτοκίνητο με χρονομίσθωση ή όπως συνηθίζουμε να λέμε, αυτοκίνητο με leasing. ...


Πολλοί είναι εκείνοι που δουλεύουν σε εταιρία και έχουν αυτοκίνητο με χρονομίσθωση ή όπως συνηθίζουμε να λέμε, αυτοκίνητο με leasing. Οδηγούν ένα αυτοκίνητο καινούργιο που σημαίνει μεγαλύτερη ασφάλεια παθητική και ενεργητική στον δρόμο και ταυτόχρονα γεμάτο σύγχρονες τεχνολογίες που κάνουν την οδήγηση πολύ πιο ευχάριστη.

Πρέπει λοιπόν να ξέρουμε ότι η παροχή αυτοκινήτου μέσω Leasing αφορά και τους ιδιώτες και όχι μόνο τους επαγγελματίες. Μάλιστα μπορούμε να προχωρήσουμε ακόμα και σε ενοικίαση αυτοκινήτου με οδηγό αν χρειαζόμαστε πιο ιδιαίτερες υπηρεσίες για κάποιον καλεσμένο μας, όπως για παράδειγμα την παραλαβή του από το αεροδρόμιο και τις διάφορες μετακινήσεις του.

Μας δίνεται έτσι η δυνατότητα να απαλλαγούμε από την ιδιοκτησία του αυτοκινήτου και να προσφέρουμε ή και να απολαύσουμε επιπλέον παροχές. Οικονομοτεχνικά αυτό είναι ένα τεράστιο όφελος για εμάς. Με το Leasing το μόνο που απαιτείται είναι η καταβολή του μηνιαίου μισθώματος μιας και όλα τα άλλα τα αναλαμβάνει η εταιρία. Έτσι πλέον δεν έχουμε να ασχολούμαστε με δαπάνες χρήσης, Service, τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια, ελαστικά, ζημιές και πολλά άλλα. Ξέρετε λοιπόν από την πρώτη μέρα το ακριβές ποσό που θα σας στοιχίζει το αυτοκίνητο μηνιαίως, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις με απρόβλεπτα έξοδα, όπως συμβαίνει με την ιδιοκτησία.

Ακόμη, με την ιδιοκτησία η αξία του αυτοκινήτου σταδιακά φθίνει, με αποτέλεσμα το αρχικό μας κεφάλαιο να εξανεμίζεται όσο περνούν τα χρόνια. Συχνά δίνεται η δυνατότητα σε κάποιον να αλλάζει αυτοκίνητο κάθε 2 με 5 χρόνια (με διαθέσιμα τα νεότερα μοντέλα της αγοράς) ή ακόμη και να προβεί στην εξαγορά του αυτοκινήτου με την λήξη της σύμβασης, εάν αυτό επιθυμεί. Έτσι δεν έχει στον δρόμο ένα κεφάλαιο που συνεχώς συρρικνώνεται.

Το Leasing έχει εξελιχθεί και σε πολλές περιπτώσεις είναι ιδιαίτερα δελεαστικό. Αφορά και τους ιδιώτες και αυτό που μένει είναι να επιλέξετε μια σωστή εταιρία να συνεργαστείτε. Θα πρέπει να εξετάσετε το κύρος που διαθέτει, το τεχνικό επίπεδο των στελεχών της, την θέση της στην αγορά αλλά και τις παροχές που σας προσφέρει το συμβόλαιο (προαιρετικές και μη).

Έτσι, ακόμη κι αν δεν χρειαζόμαστε εμείς οι ίδιοι κάποιο αυτοκίνητο, αλλά πρόκειται να το χρησιμοποιήσουμε για κάποιο διάστημα, ενδεχομένως για κάποιο συνεργάτη της εταιρίας μας, μπορούμε να βρούμε και να προχωρήσουμε σε ενοικίαση αυτοκινήτου με οδηγό.

Κάτι τέτοιο, κυριολεκτικά θα μας λύσει τα χέρια, αφού δεν θα ήταν δυνατόν να εξυπηρετούμε εμείς όλες τις ώρες της ημέρας τους συνεργάτες μας στις μετακινήσεις τους, ενώ ταυτόχρονα μπορούμε εύκολα να εντυπωσιάσουμε ανθρώπους που είναι σημαντικοί συνεργάτες μας, παρέχοντάς τους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, και πολύ περισσότερο με ενοικίαση αυτοκινήτου με οδηγό. Έτσι, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απευθυνθείτε στην κατάλληλη για εσάς εταιρίας ενοικιάσεως αυτοκινήτων και να ενημερωθείτε για τις τιμές, τους χρόνους ενοικιάσεων και τις παροχές που προσφέρουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια