GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σαμοθράκη: Οι στιγμιαίες διακοπές ρεύματος δημιουργούν προβλήματα

Αγανάκτηση επικρατεί στη Σαμοθράκη, από τις συνεχιζόμενες στιγμιαίες διακοπές του ρεύματος, ειδικά από τους επαγγελματίες που ανησυχού...


Αγανάκτηση επικρατεί στη Σαμοθράκη, από τις συνεχιζόμενες στιγμιαίες διακοπές του ρεύματος, ειδικά από τους επαγγελματίες που ανησυχούν ότι θα προκληθούν βλάβες σε μηχανήματα, των επιχειρήσεών τους.
Ειδικά χθες το βράδυ της Παρασκευής η κατάσταση ήταν αφόρητη.
Σύμφωνα με το https://irineossamothraki.blogspot.com/ το τοπικό συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ, εργάζεται ακούραστα και οι άνθρωποι που το αποτελούν, όποτε χρειαστεί, ότι ώρα και με όποιες καιρικές συνθήκες τρέχουν οπουδήποτε πάνω στο νησί για να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, αλλά δεν επαρκούν.

Επίσης καλεί όλους τους κατοίκους της Σαμοθράκης να διαμαρτυρηθούν.

Αναλυτικά γράφει:
“Πάρτε όλοι στον ΔΕΔΔΗΕ και διαμαρτυρηθείτε 211900500, πατήστε 1 για βλάβη, αν σας κλείσει η γραμμή (σε εμένα έγινε 3 φορές από τις 6:15 έως τις 6:30) ξαναπάρετε και πατήστε 2 για να μιλήστε με εκπρόσωπο εξυπηρέτησης και μην αφήσετε να σας συνδέσει με τις βλάβες, πείτε ότι πέφτει η γραμμή, αναφέρετε το πρόβλημα να το καταγράψει και να ενημερώσει αυτός/-ή τις βλάβες.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει εκτός ορίων, πρέπει να δράσουμε ΑΜΕΣΑ, ΠΆΡΤΕ ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΌΛΟΙ να αναγκαστούν από τα κεντρικά να διορθώσουν οριστικά ότι χρειάζεται, να σωθούν όσα μηχανήματα μας δεν έχουν καεί και να μην χάνουμε και τον ύπνο μας,
Ε-Λ-Ε-Ο-Σ..!!!”




Δεν υπάρχουν σχόλια