GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Σπανίων Παθήσεων Ν. Έβρου “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΖΩΗ”

Κατόπιν εκτάκτου επικοινωνία μας με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών της Ρόδου, λάβαμε διαμαρτυρία για έλλειψη χημειοθεραπευτικών φαρμάκων στο...


Κατόπιν εκτάκτου επικοινωνία μας με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών της Ρόδου, λάβαμε διαμαρτυρία για έλλειψη χημειοθεραπευτικών φαρμάκων στο νοσοκομείο.

Με δεδομένο το πνεύμα αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας που μας διακρίνει ως καρκινοπαθείς και Έλληνες πολίτες η αντίδραση μας υπήρξε άμεση.

Επικοινωνήσαμε αμέσως με τον Υπουργό Υγείας κύριο Βασίλειο Κικίλια, ο οποίος μας άκουσε με μεγάλη προσοχή και ευαισθησία. Στη συνέχεια ο Υπουργός κινητοποιήθηκε άμεσα και διευθέτησε το θέμα που είχε προκύψει με συνοπτικές διαδικασίες.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Υπουργό Υγείας κύριο Κικίλια για την ταχύτατη παρέμβαση του και την άμεση επίλυση του προβλήματος, και τον συγχαίρουμε για την μέγιστη ευαισθησία που επέδειξε σε ένα τόσο κρίσιμο θέμα.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι καρκινοπαθείς της Ρόδου πλέον θα προμηθευτούν τα φάρμακα τους και θα συνεχίσουν τις θεραπείες που δικαιούνται. Ευχαριστούμε και τον Σύλλογο Καρκινοπαθών της Ρόδου για την επικοινωνία και συνεργασία.

Ευχόμαστε καλή χρόνια και λιγότερα παρόμοια προβλήματα στο μέλλον.

Η πρέοδρος
‘Ευη Ορφανού


Δεν υπάρχουν σχόλια