GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Λουκέτα στην Ξάνθη φέρνει ο αντικαπνιστικός νόμος

Θηλιά στα καταστήματα ο αντικαπνιστικός νόμος στα πρόθυρα της κρίσης οι επαγγελματίες καφέ – εστίασης


Θηλιά στα καταστήματα ο αντικαπνιστικός νόμος στα πρόθυρα της κρίσης οι επαγγελματίες καφέ – εστίασης

Οι πέντε στους δέκα λένε ότι θα βάλλουν λουκέτο και οι άλλοι πέντε το σκέφτονται αφού από την έρευνα μας ο τζίρος των καταστημάτων από τότε που «έσφιξαν» τα κρύα και οι πελάτες δεν καπνίζουν, σύμφωνα με τους επαγγελματίες της Ξάνθης, αγγίζει πτώση στο 40% περίπου.

Σε αυτή την φάση, στους εργαζόμενους των καφέ και την εστίαση, μειώνονται οι ώρες εργασίας και το βλέμμα των ιδιοκτητών είναι στραμμένο στις απολύσεις αν δεν ληφθούν υπόψη των κυβερνώντων οι ενστάσεις που έχουν υποβάλλει μέσω των εκπροσώπων τους.

Μεγάλος αριθμός Ξανθιωτών δεν βγαίνουν πλέον έξω αφού οι περισσότεροι έχουν μετατρέψει τα σπίτια τους και τους ιδιωτικούς τους χώρους σε ταβέρνες ή καφέ για να μπορούν να καπνίζουν.

Ένα άλλο σημείο που αξίζει να σταθεί κάποιος είναι ότι οι επαγγελματίες πριν τον αντικαπνιστικό νόμο με μεγάλο κόστος είχαν μετατρέψει τους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων τους σε χώρους καπνιστών όπου αυτή την στιγμή είτε είναι ανενεργοί είτε χρησιμοποιούνται ως χώρος αντικαπνιστών.

Αυτή την ζημιά η πολιτεία που ψήφισε αυτόν τον «ρατσιστικό» νόμο, δεν έλαβε καν υπ’ όψη.
Άλλωστε είναι οξύμωρο όταν η κυβέρνηση Μητσοτάκη διατείνεται ότι στηρίξει την οικονομική ανάπτυξη να μην επιτρέπει κυρίως στους μικρομεσαίους την ανάπτυξη τους. Η κυβέρνησης Μητσοτάκη όπως όλες οι κυβερνήσεις της Κεντροδεξιάς είναι δέσμιες της αριστερής φιλολογία. Σε μία προσπάθεια να δείξει στην «αριστερή και προοδευτική» πτέρυγα των ψηφοφόρων ότι εκτός από φιλελεύθερος είναι και «πράσινος».

Ο φαρισαϊσμός στην Ελλάδα πάντοτε ήταν περίσσιος.


Δεν υπάρχουν σχόλια