GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στις Καστανιές Έβρου ο Αλκιβιάδης Στεφανής

Στο επιτηρητικό φυλάκιο «1» στις Καστανιές Έβρου μαζί με το προσωπικό της φρουράς γιόρτασε την αλλαγή του χρόνου ο υφυπουργός Εθνικής ...


Στο επιτηρητικό φυλάκιο «1» στις Καστανιές Έβρου μαζί με το προσωπικό της φρουράς γιόρτασε την αλλαγή του χρόνου ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποίησε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σε μονάδες του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας στις Καστανιές Ορεστιάδας Έβρου και τη Μαγνησία.


Αρχικά ο κ. Στεφανής επισκέφθηκε την αεροπορική βάση Νέας Αγχιάλου, όπου συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με το ιπτάμενο και τεχνικό προσωπικό της 111 πτέρυγας Μάχης (111 ΠΜ), που τηρεί ετοιμότητες στα αεροσκάφη επιφυλακής.

Ακολούθως, μετέβη στις Καστανιές Έβρου και επισκέφθηκε το επιτηρητικό φυλάκιο «1». όπου διανυκτέρευσε.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας συνοδευόταν κατά περίπτωση από τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας αντιπτέραρχο Θεμιστοκλή Μπουρολιά, τον διοικητή της XVI μηχανοκίνητης μεραρχίας πεζικού υποστράτηγο Άγγελο Ιλαρίδη, τον διοικητή της 32ης ταξιαρχίας Πεζοναυτών, ταξίαρχο Παναγιώτη Κορδούλη και τον διοικητή της 3ης ταξιαρχίας ταξίαρχο Γρηγόριο Μπουντλιάκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια