GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ

Την τελική ευθεία της προετοιμασίας της διανύει η Xanthi FC ανεβάζοντας την ένταση της προπόνησης την Παρασκευή. Το πρωινό της ημέρας,...


Την τελική ευθεία της προετοιμασίας της διανύει η Xanthi FC ανεβάζοντας την ένταση της προπόνησης την Παρασκευή. Το πρωινό της ημέρας, προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συνέχισαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Γιώργο Παράσχο να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ντίρεσταμ και Γκαργκαλατζίδη και του τιμωρημένου Τερκί. Τακτική, τελειώματα και παιχνίδια πίεσης σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους περιλάμβανε το πρόγραμμα της ημέρας πριν την τελευταία προπόνηση του Σαββάτου και την ανακοίνωση της αποστολής.

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της 17ης αγωνιστικής και την αναμέτρηση του Xanthi FC Arena μεταξύ του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ και της ΑΕΛ θα διευθύνει ο Πέτρος Τσαγκαράκης (ΕΠΣ Χανίων), με α’ βοηθό τον Παντελή Σπυρόπουλο (ΕΠΣ Αν. Αττικής), β’ βοηθό τον Αντώνη Σινιοράκη (ΕΠΣ Χανίων), 4ο διαιτητή τον Φώτη Φωτιάδη (ΕΠΣ Καστοριάς), διαιτητή VAR τον Διαμαντόπουλο Αριστοτέλη (ΕΠΣ Αρκαδίας) και διαιτητή ΑVAR τον Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου (ΕΠΣ Αρκαδίας).

Ο Λούκας Πολέττο παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στον Λεβαδειακό που συμμετέχει στη Super League 2 μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.


Δεν υπάρχουν σχόλια