GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σύλλογος Μηχανικών Μελετητών Ιδιωτικών Έργων Νομού Ξάνθης: Συνάντηση σήμερα με Δήμαρχο Τσέπελη, για την μη ομαλή λειτουργία της ΥΔΟΜ!

Τίποτα δεν κινείται στη πόλη από την μη λειτουργία της ΥΔΟΜ!!! Τα παραπάνω καταγγέλλουν ανοιχτά οι Μηχανικοί Μελετητές Ιδιωτικών Έργων Ν...

Τίποτα δεν κινείται στη πόλη από την μη λειτουργία της ΥΔΟΜ!!! Τα παραπάνω καταγγέλλουν ανοιχτά οι Μηχανικοί Μελετητές Ιδιωτικών Έργων Νομού Ξάνθης, καθώς τα προβλήματα δεν λύνονται βέβαια με…φωτογραφίες, αγραμματοσύνες, «αδελφούληδες» και «αγκαλιές» αλλά με δουλειά…υπευθυνότητα και σοβαρότητα! Και φυσικά ΟΧΙ ...απευθείας αναθέσεις με λογικές Τσέπελη, Φανουράκη και Ζερενίδη!

Η κατάσταση μάλιστα έχει φτάσει στο απροχώρητο.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
Και επί της ουσίας: Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη θα έχει σήμερα Παρασκευή 31/1/2020 στις 12 το μεσημέρι στο Δημαρχείο ο Σύλλογος Μηχανικών Μελετητών Ιδιωτικών Έργων Νομού Ξάνθης παρουσία και του αντιδήμαρχου Γ. Ζερενίδη, καθώς…ΤΙΠΟΤΑ δεν κινείται σε Δόμηση αλλά και Πολεοδομία με την κατάσταση μάλιστα σ’ αυτούς τους 5 μήνες, να έχει τελματώσει ακόμη περισσότερο τα προβλήματα από την μη ομαλή λειτουργία της ΥΔΟΜ!!!

Με αφορμή μάλιστα τη σημερινή συνάντηση ο Σ Μ Μ ΙΔ Ε Νομού Ξάνθης εξέδωσε και την παρακάτω ανακοίνωση:
«Συνάδελφοι,
την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου και ώρα 12:00 έχει οριστεί συνάντηση του Συλλόγου μας με τον Δήμαρχο Ξάνθης κ.Τσέπελη, παρουσία του Αντιδημάρχου κ.Ζερενίδη και του Διευθυντή της Διεύθυνσης Δόμησης κ.Παυλίδη, στον χώρο του Δημαρχείου.

Παρακαλείστε να προσέλθετε στη συνάντηση όσο το δυνατόν περισσότεροι, ώστε να φανεί με την παρουσία των μελών του Συλλόγου πως τα προβλήματα που πηγάζουν από την μη ομαλή λειτουργία της ΥΔΟΜ μας επηρεάζουν όλους»


Δεν υπάρχουν σχόλια