GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Και κάπως έτσι ξεκινά η απαξίωση της πόλης από την Δημοτική Αρχή – Αργία μήτηρ πάσης κακίας

Σίγουρα οι φωτογραφίες από το πιο κεντρικό σημείο της πόλης, λίγο πιο πάνω από τα ΚΕΠ στην οδό Σμύρνης, δεν είναι το τρανταχτό ρεπορτά...


Σίγουρα οι φωτογραφίες από το πιο κεντρικό σημείο της πόλης, λίγο πιο πάνω από τα ΚΕΠ στην οδό Σμύρνης, δεν είναι το τρανταχτό ρεπορτάζ που θα μπορούσε να απασχολήσει ένα τοπικό μέσο ενημέρωσης.

Όμως, όταν αυτή την εικόνα την συναντάς καθημερινά επί τρεις και βάλε μήνες, τότε λες ότι κάτι δεν πάει καλά και συνειδητοποιείς ότι η απαξίωση της πόλης, ξεκινά από τα μικρά και ίσως για πολλούς, ασήμαντα.

Αν σκεφτούμε ότι πολλά μικρά και ασήμαντα, μαζί με την κακή καθαριότητα στους δρόμους, τον κακό φωτισμό, την έλλειψη οδηγικής παιδείας, την αδιαφορία της διοίκησης, τότε πια ο κίνδυνος συνολικά απαξίωσης της πόλης και της καθημερινότητας των Ξανθιωτών είναι γεγονός.

Αξίζει δε να σημειώσουμε ότι προεκλογικά ο σημερινός δήμαρχος και η νομενκλατούρα του, δεσμεύθηκαν ότι την καθημερινότητα των δημοτών θα την προσέχουν ως κόρη οφθαλμού, και ότι θα είναι πολύ καλύτεροι από τον προηγούμενο δήμαρχο.

Όταν οι δημότες βλέπουν αυτές τις μικρές λεπτομέρειες διάσπαρτες σε ολόκληρη την πόλη, δυστυχώς – και αυτό είναι το άσχημο – έχουν συνηθίσει αυτήν την εικόνα. Δηλαδή την εγκατάλειψη της πόλης, τότε δίνουν τα περιθώρια στην διοίκηση να επικεντρωθεί στις απευθείας αναθέσεις και την διοίκηση του τύπου αυτοί είμαστε και αν σας αρέσει, παραπέμποντας στο “αργία μήτηρ πάσης κακίας”.

Αν πράγματι ο δήμαρχος θέλει να διοικήσει την Ξάνθη και τους Ξανθιώτες, είναι καλό να αρχίσει από τα μικρά.



Δεν υπάρχουν σχόλια