GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κριτού Κριτής: Το λιμανάκι της Μάκρης να παραχωρηθεί στον Δήμο Αλεξανδρούπολης

Το ΤΑΙΠΕΔ πρέπει να απεμπλέξει το λιμανάκι της Μάκρης από το μεγάλο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και να μην πωληθεί – παραχωρηθεί μαζί ...


Το ΤΑΙΠΕΔ πρέπει να απεμπλέξει το λιμανάκι της Μάκρης από το μεγάλο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και να μην πωληθεί – παραχωρηθεί μαζί σε ξένη εταιρία ή κράτος ΠΧ σε μορφή βάσης.!

Το λιμανάκι της Κ. Μάκρης είναι ζωτικής σημασίας για την τοπική Κοινότητα και γόνιμο έδαφος για ανάπτυξη της περιοχής αλλά και του ίδιου του Δήμου εφόσον αξιοποιηθεί και μετατραπεί ΠΧ σε μαρίνα με μικρό αλιευτικό καταφύγιο με σύνδεση ακτοπλοϊκός της Μάκρης και της Σαμοθράκης , με συντομότερα και οικονομικότερα δρομολόγια.

Το λιμανάκι της Κ. Μάκρης μπορεί να αποτελέσει μεγάλο πόλο έλξης τουριστών , να γίνει οικονομικά βιώσιμο και να αναβαθμίσει όλη την περιοχή με τα συντριπτικά της πλεονεκτήματα και την γεωστρατηγική της θέση (Εγνατία , Αεροδρόμιο , Ξενοδοχεία , σύνορα με Βαλκάνια & Τουρκία) , την 7000 χρόνων ιστορία της , τα Αρχαία και την μυθολογία της , την ελαιουργία & γαστρονομία της , με τα μοναστήρια & τις εκκλησίες , τον θρησκευτικό και αθλητικό τουρισμό , με τις υπέροχες παραλίες της…… και όλα αυτά για το συμφέρον ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και του Δήμου και όχι των ξένων εταιριών.!

Η πώληση του θα είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ με αρνητικά αποτελέσματα αφού θα καταστήσει το μικρό λιμανάκι ιδιοκτησία ΠΧ Κινεζικών κλπ συμφερόντων με άγνωστες συνέπειες και κινδύνους “κόβοντας” την συνεργασία , συνύπαρξη και αμφίδρομη επικοινωνία & επιβίωση του χωριού με το λιμάνι.

SOS..!! ΤΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΜΑΚΡΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ , ΑΜΕΣΑ , ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ.!

ΚΡΙΤΟΥ ΚΡΙΤΗΣ
ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΚΡΗΣ & ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια