GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η Θράκη πρώτος στόχος – Η Γερμανία φόρεσε τον φερετζέ της «Δημοκρατίας»

Ελπίζουμε ο Πρωθυπουργός να κατάλαβε τι σημαίνει Γερμανία


Ελπίζουμε ο Πρωθυπουργός να κατάλαβε τι σημαίνει Γερμανία

Όλοι γνωρίζουν ότι η οικογένεια Μητσοτάκη, παραδοσιακά έχει στενές σχέσεις με την Γερμανία και τους ηγέτες της, παρόλο που δημοσιογράφοι και πολίτες, μιλούν για μία Χώρα που ο Ναζισμός είναι άρρηκτα δεμένος με την «Γερμανική Δημοκρατία»(;)

Ομφάλιος λώρος δένει τον Ναζισμό με την «Δημοκρατική» Γερμανία και αυτός είναι ο κύριος λόγος που συμπλέει με τον δικτάτορα Ερντογάν.

Στην «σύναξη» στο Βερολίνο για το θέμα της Λιβύης, δήθεν για την ειρηνική συνύπαρξη των αντιμαχομένων πλευρών, η Γερμανία απλά επιβεβαίωσε την στάση της απέναντι στην Χώρα μας όχι μόνον κατά την διάρκεια των μνημονίων, αλλά από τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και εντεύθεν σε σχέση με την Τουρκία.

Αυτό δεν είναι πρωτάκουστο, ίσως ο Κ. Μητσοτάκης, – ελπίζουμε – να το κατάλαβε τώρα και να έχει στο νου του αναλογιζόμενος ότι η Γερμανία και η Τουρκία δεν έχουν μόνον κοινά οικονομικά συμφέροντα, αλλά έχουν μέσα στο αίμα τους την ακραία – ανθελληνική συμπεριφορά και ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Η μεν Τουρκία με τον σκληρό τρόπο προσπαθεί να επιβληθεί στον Λαό της και την Ελλάδα, ενώ το ίδιο ακριβώς κάνει η Γερμανία, φορώντας απλώς τον «φερετζέ» της Δημοκρατίας.

Αυτό που έγινε με την διάσκεψη του Βερολίνου και η προσβλητική συμπεριφορά της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα, θα πρέπει να βάλλει σε σκέψεις όλον τον πολιτικό κόσμο της Χώρας, ανεξάρτητα από τις πολιτικές προσδοκίες του καθενός.

Θα πρέπει λοιπόν το πολιτικό σύστημα να αντιληφθεί, ότι η Γερμανία και η Τουρκία έχουν ξεκάθαρα σαν σκοπό να αφανίσουν την Ελλάδα από τον χάρτη.

Το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα, θα πρέπει να προετοιμάσει την άμυνα της Χώρας.

Επίσης, αποστολή της κυβέρνησης και του πολιτικού συστήματος της Ελλάδος, είναι να ενημερώσει τους πολίτες και κυρίως να τους προετοιμάσει για τα δεινά που έρχονται.

Θα πρέπει επιτέλους οι Έλληνες Πολίτες να καταλάβουν ότι αυτό που έρχεται είναι ένας πόλεμος με την Τουρκία με τις ευλογίες και την στήριξη της Γερμανίας.

Τέλος, θα πρέπει να καταλάβουν οι Έλληνες Πολίτες, ότι οι πολεμικές σκηνές βίας, που βλέπουν στην τηλεόραση και στα δελτία ειδήσεων, είναι αυτά που θα βιώσουν στην πραγματικότητα αν χρειαστεί η κυβέρνηση να πράξη το αυτονόητο. Δηλαδή να προστατεύσει την Εθνική Κυριαρχία.

Τέλος, σημαντική θα είναι η συμβολή του Υπουργείου Παιδείας και των εκπαιδευτικών, σε συνεννόηση πάντοτε, οι μικροί μαθητές, να μάθουν πώς θα αυτοπροστατεύονται σε περίπτωση βομβαρδισμών.

Η Θράκη, σε περίπτωση πολέμου και όχι πρόκληση «στρογγυλής τράπεζας» όπως συνηθίζει η Τουρκία με τις ευλογίες των ασυνείδητων εταίρων της, είναι πρώτος στόχος.

Αν η Τουρκία έχει σκοπό να κάνει πόλεμο θα ξεκινήσει από την Θράκη.

Αν έχει σκοπό να σύρει σε τραπέζι διαπραγματεύσεων τον άβουλο πολιτικό κόσμο της Χώρας μας, θα χτυπήσει σε νησί.

Άρα η Θράκη είναι πρώτος στόχος.


Δεν υπάρχουν σχόλια