GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με επιτυχία και φέτος η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Γηροκομείου Ξάνθης -Τραγούδησαν Δημήτρης Πετρόπουλος και Μαρία Μιχαηλίδου στην εκδήλωση

Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα έκοψε το γηροκομείο της Ξάνθης «Μέγας Βασίλειος», ανήμερα της εορτής του στις 12.00 το μεσημέρι παρουσί...


Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα έκοψε το γηροκομείο της Ξάνθης «Μέγας Βασίλειος», ανήμερα της εορτής του στις 12.00 το μεσημέρι παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων.

Στην εκδήλωση υποδέχθηκε τους επισήμους και τους καλεσμένους το Δ.Σ. του ιδρύματος με επικεφαλής τον Πρόεδρο Γιάννης Παπαχρόνης καθώς επίσης και όλους τους εργαζομένους στο ίδρυμα. Παρευρέθηκαν ο Στρατηγός Διοικητής του Δ' Σ.Σ. ο επιτελάρχης,, ο Λιμενάρχης Λάγους, ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Ευφραιμίδης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Γαλανόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ξάνθη για όλους» Σάββας Μελισσόπουλος, ο Πρόεδρος των Αποστράτων Αστυνομικών ο πρόεδρος των Αποστράτων Αξιωματικών, και πολλοί άλλοι, καθώς και οι τρόφιμοι του ιδρύματος. Στην εκδήλωση τιμήθηκε με την πλακέτα του ευεργέτη του ιδρύματος ο επιχειρηματίας κ. Πούλιος για τις τεράστιες προσφορές του σε μάρμαρα και όχι μόνο στο Ίδρυμα.

Μετά την κοπή της πίτας, ακολούθησε γεύμα, το οποίο πλαισίωσε με μουσική, ερμηνεύοντας δικές του επιτυχίες καθώς και επιτυχίες άλλων συνθετών ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Πετρόπουλος. Μαζί του τραγούδησε και η εξαιρετική Μαρία Μιχαηλίδου.







Δεν υπάρχουν σχόλια