GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δημοτική παράταξη ΞΑΝΘΗ για όλους: Δήλωση για την παρουσία του Κωνσταντίνου Δασκαλάκη στην Ξάνθη, καταγγέλλει ΨΕΥΔΗ δημοσιογραφικά ρεπορτάζ φιλικών ΜΜΕ της «παρέας» Τσέπελη!

Η Δημοτική παράταξη ‘΄Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ’’ χαιρετίζει την παρουσία του Καθηγητή του Μ.Ι.Τ Κωνσταντίνου Δασκαλάκη στην Ξάνθη!!


Η Δημοτική παράταξη ‘΄Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ’’ χαιρετίζει την παρουσία του Καθηγητή του Μ.Ι.Τ Κωνσταντίνου Δασκαλάκη στην Ξάνθη!!

Επιθυμούμε να δηλώσουμε δημόσια - προς αποκατάσταση της αλήθειας - ότι ουδέποτε ψηφίσαμε αρνητικά ή θέσαμε οποιαδήποτε αντίρρηση για την πρόσκληση του διακεκριμένου Έλληνα Επιστήμονα στην πόλη μας.

Αντίθετα, θεωρούμε ότι η έλευσή του και η δυνατότητα επικοινωνίας του κυρίως με τους ΝΕΟΥΣ ανθρώπους της πόλης αποτελεί μια μεγάλη τιμή αλλά και ευκαιρία για εμπλουτισμό των γνώσεων και των παραστάσεών τους γύρω από την επιστήμη των ψηφιακών τεχνολογιών.

Επιπλέον η ομιλία και η παρουσία του στην Ξάνθη μπορούν να λειτουργήσουν ως σημείο αναφοράς και θετικό πρότυπο για την μελλοντική επιστημονική και επαγγελματική τους πορεία.

Αναγκαζόμαστε δυστυχώς να προβούμε σε αυτήν την αυτονόητη δήλωση, διότι για άλλη μια φορά είδαν το φως της δημοσιότητας ψευδή δημοσιογραφικά ρεπορτάζ και σενάρια επιστημονικής φαντασίας που μας παρουσιάζουν δήθεν αρνητές κάθε πρότασης… Η αλήθεια όμως τους διαψεύδει πάντα….

ΞΑΝΘΗ 15 Ιανουαρίου 2020
ΣΑΒΒΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ
‘’ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ’’


Δεν υπάρχουν σχόλια