GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με γλυκά προσφορά ΤΖΟΥΚΑΣ στο Παιδική κλινική του Γ. Νοσοκομείου Ξάνθης ο «βασιλιάς» του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού Παναγιώτης Γεωργίου

Με γλυκά προσφορά του ιστορικού ζαχαροπλαστείου της Ξάνθης ΤΖΟΥΚΑΣ επισκέφθηκε με αφορμή τις μέρες της Πρωτοχρονιάς την Παιδική κλινικ...


Με γλυκά προσφορά του ιστορικού ζαχαροπλαστείου της Ξάνθης ΤΖΟΥΚΑΣ επισκέφθηκε με αφορμή τις μέρες της Πρωτοχρονιάς την Παιδική κλινική του Γεν. Νοσοκομείου Ξάνθης ο «βασιλιάς-πειρατής» του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού Παναγιώτης Γεωργίου συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Φανουράκη στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Ηλία Ασκαρίδη.

Χαρακτηριστική και η ανάρτηση του Βασίλης Τζούκας, που συνεχίζει την παράδοση που σε σχόλιό του στο fb ανέφερε τα παρακάτω:

«Tzoukas Zaxaroplasteio
Σήμερα είχαμε την τιμή να επισκεφτεί το κατάστημα μας ο Παναγιώτης Γεωργίου (Panagiotis Dimitrios Georgiou) και ο πρόεδρος του ΚΠΔΞ Ηλιας Ασκαριδης.Να ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την στήριξη και για την δυνατότητα που μας έδωσαν σήμερα να προσφέρουμε το ελάχιστο στα παιδάκια μας που νοσηλεύονται αυτές τις άγιες μέρες στην παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.Συγχαρητήρια για το έργο σας κύριοι".

*Στη φωτογραφία Βασίλης Τζούκας, Παναγιώτης Γεωργίου και Ηλίας Ασκαρίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια